Quote (Baleee @ 13 Mar 2013 00:12)
Igazabol, mire oda jutok, addigra ugy sem lesz ez fent nyilvan, vagy is valoszinu, meg addig meg kiderul, ha eppen lesz egy jo ajanlat, amit eppen 'frissen' kifogunk es kiprobalas utan is jonak tunik, akkor nyilvan le is snipeoljuk. De ehhez ugye first az kell, hogy tudjak mit nezni. : )
Amugy eddig igy ez eleg realis, mint lehetoseg, de azert hatha lesznek meg masoktol is tapasztalatok, stb mas autokkal kapcsolatban, azert ez nalunk hosszabb tavu dontes lesz, nem 1-2 eves.
mondok én még neked jó autókat olcsón, azért kezdtem a 407-tel, mert sztem ennyiért ez a legpofásabb
Opel Vectra C kombi, minél korábbi, annál jobb. 2003-tól volt kombi, 4 ajtós 2002-től. ez a két évjárat, amit dicsérnek, de ezt nagyon. az 1.9 dízel is jó motor, a fiattól vették bele, híresen tartós.
Opel Astra kombi, leginkább az 1,7-es dízellel, az még elvileg a híres Isuzu motor, kurva megbízható
Ford Mondeo, Focus kombi csak benzinesben, tdci motorokról rengeteg rémhír terjed
VW konszernből is lehet, Octavia jutna először eszembe, 1,6 dízelt nem tudod kifizetni, 2.0 dízel egy kalap fos, 1.9 dízel viszont kurvajó, belehugyozol, azzal is elmegy és nem eszik sokat
Citroen C5 hulladék
Renault Laguna, megane hulladék
Fiat Stilo kombi .. nem is tudom miért jutott eszembe, felejtsd is el inkább azonnal
Volvo V50 nemtom van-e ennyiért, nem rossz autók, csak meglepően pici. Volvo V40 viszont nagyon felejtős, okádék egy autó
Toyota Corolla kombi sehogy nem néz ki, de a világból is kimegy
mazda 6 - honda accord : csak nagyon leélt lesz ennyi pénzért, hiába a híres megbízhatóság, ha nem vigyáztak rá előtted csak a baj lesz vele
nemtom mit hagytam ki