d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tomegpusztito Fegyverek > Laza Csutortok Esti Discuss
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,496.00
Mar 1 2013 10:21am
Quote (Cpt_Ghost @ Mar 1 2013 05:14pm)
szerintem nem, mert attól, hogy meghal a felettese őt még nem léptetik elő, csupán ő lesz ott helyben a felelős, mert ő lesz a legmagasabb rangon, viszont a korábbi parancsot szerintem nem tartozik a hatáskörébe felülírni.

nem az eloleptetes/rang szamit, hanem a betoltott funkcio.

ha meghal/eltunik az imperator miutan megparancsolta h robbantsak fel a holdat, az utodja ezt felulbiralhatja AKKOR, ha a dontest eloidezo korulmenyek megvaltoztak

elmeletileg barmilyen helyzetben felulbiralhatja az elodje donteset, es csak keveseknek tartozik magyarazattal, de errol igy altalanossagban beszelni kar, mert helyzete valogatja

ha kesz helyzetre nyiltan reagalt az elodje, es az nem valtozott, akkor azt nehez nyiltan felulbiralni
Member
Gold: 1.00
Mar 1 2013 10:31am
Quote (josheide @ 1 Mar 2013 01:55)
Ma az egyik oramon szo esett errol es nem hagy nyugodni a kerdes...

Minden brit miniszterelnoknek az egyik elso feladata az, hogy megfogalmazzon egy levelet, amit aztan eljuttatnak 4 tengeralattjaro kapitanyahoz. A level lenyegeben utasitasokat tartalmaz arra az esetre, ha egy ellenseges orszag csapast merne az Angliara - elpusztulna a fovaros, illetve az egesz kormany.

A kerdes az: te milyen utasitast adnal a tengeralattjarok kapitanyainak?

A mai katonai szövetségek idejében egy ilyen csapás kb egyet jelentene a felelős ország legyalulásával, a tenger szint alá vagy 100 méterig minden élővel együtt.

Amúgy egyértelműen az lenne az utasításom, hogy védjék meg az ország többi részét a legjobb tudásuk szerint. Az, hogy ezt ellentámadással, vagy védekezéssel teszik, az az ő döntésük. Ezt nem lehet előre megmondani, helyzetfüggő. Ha azon múlik, akkor akár megadással is.
Legalábbis szerintem ez a hadsereg elsődleges feladata.
Member
Gold: 23,221.48
Mar 1 2013 10:31am
kapitany helyeben kilonem londont utanna meg a tobbi raketa mehet az USA-ra
for teh lulz
Banned
Gold: 0.00
Mar 4 2013 08:30am
josheidetamás Xd
en aztan soha nem pazarolnam az eletem arra, hogy miniszerelnok legyek.
de nyilvan azt az utasitast adnam hogy csatlakozzanak amcsikhoz vagy a szovetsegesekhez, mert most 4 tengeralattjaro egymaga mit tud csinalni
hogy amerika tamadna meg azt nehezen tudom elkepzelni, ott az allamszervezet miatt nem valoszinu, hogy valami orult kerul hatalomra :D azt inkabb keleten lehetne ilyenre esely
Member
Gold: 5,390.00
Mar 4 2013 09:36am
Quote (SummertimeClothes @ Mar 1 2013 12:56am)
do a barrel roll

en akartam :<
Go Back To Magyar Topic List
Prev1345
Add Reply New Topic New Poll