d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tassnak > Sok Szeretettel
Prev13456717Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Jan 4 2013 05:19am
Quote (fahrii @ Jan 4 2013 12:14pm)
hát én egy pszichologuson gondolkodtam, csak nem vagyok benne biztos h nagyon sokra mennék vele

engem ez után az 1 év után vittek, nekem a suliváltás segített, annak ellenére nagyon aggressziv voltam, mindenkit heréntérdeltem poénbol befogadtak
Member
Gold: 5,302.77
Jan 4 2013 05:24am
Quote (bajcli @ Jan 4 2013 11:59am)
pedig ez meg rád is igaz
amellett, hogy idegesítő, azért valamennyire röhejes is volt, ahogy nyomod ezt az ostoba bohóc szarságot
csak amikor miattad hagyja itt a hunsubot az első olyan ember, akivel kb neked van bajod meg joeynak (meg max pár randomnak), és NEM az egész internetnek, ahogy a caretopicban tréfásan lereagáltad, akkor annyira már nem vicces
emellett meg meg lehet nézni, téged hányan marasztalnának, ha le akarnál lépni
értem én, hogy te kéjes örömödet leled egy internetes közösség tönkrekúrásában, csak elgondolkodhatnál kicsit, hogy ide is emberek járnak, akiknek azért elképesztő pofátlanság ilyen szinten beleszarni a levesébe
nem körülötted forog ám az egész világ, akármennyire is azt hiszed

Szerintem ez már picit túlzás azért.
Member
Gold: 0.16
Jan 4 2013 05:38am
Quote (-joey- @ Jan 4 2013 11:24am)

this
Member
Gold: 206.00
Jan 4 2013 05:47am
Quote (bajcli @ Jan 4 2013 12:59pm)
pedig ez meg rád is igaz
amellett, hogy idegesítő, azért valamennyire röhejes is volt, ahogy nyomod ezt az ostoba bohóc szarságot
csak amikor miattad hagyja itt a hunsubot az első olyan ember, akivel kb neked van bajod meg joeynak (meg max pár randomnak), és NEM az egész internetnek, ahogy a caretopicban tréfásan lereagáltad, akkor annyira már nem vicces
értem én, hogy te kéjes örömödet leled egy internetes közösség tönkrekúrásában, csak elgondolkodhatnál kicsit, hogy ide is emberek járnak, akiknek azért elképesztő pofátlanság ilyen szinten beleszarni a levesébe

igazából én is nagyon sokszor vagyok úgy, hogy felnézek subra, pár érdekesebbnek tűnő topicba, látom hogy tass kurvaokos+kurvagyökér, és inkább ki is nyomom a jsp ezen részét
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 4 2013 05:48am
Quote (-joey- @ Jan 4 2013 01:24pm)

főleg, h van postblocker.
Member
Gold: 6,440.13
Jan 4 2013 05:56am
Quote (SnoopDogg @ Jan 4 2013 12:16pm)
nekem is volt balhém a 95% cigányokkal teli suliban és sose vártak meg 5en : D

a suliból minden nap úgy jöttem ki, hogy valamelyik cigány elballagott pereputtya ott várt valakit az ajtóban
Member
Gold: 145.00
Jan 4 2013 06:00am
Quote (fahrii @ 4 Jan 2013 11:38)
az ami belőlem lett, 4-8.ig sikerült egy totálisan antiszociális csinálni belőlem (anyámék elváltak, mentem anyámmal és 3 ált. sulit is meg kellett járnom, kb mindenki kiközösített, de a nagyobb baj az volt h folyamatosan baszogattak) :/
mindig belegondolok hogy ha nem így alakulnak a dolgok akkor vajon most milyen lennék

Fári szomorú története

ez megmagyarázza, hogy miért gyúrod agyon magad

régen középsuliban bullyztunk 5-en egy srácot, de kb. minden nap, nem voltak barátai, gyűlölte a sulit, meg mindenkit
elkezdett gyúrni, most akkora, mint a ház és csak gyúrós haverjai vannak, beképzelt mint a fos és szerintem még mindig nem sikerült neki összekaparni egy normális csajt.

középsuliba mind2 osztályomba amibe voltam bully voltam valamilyen szinten, amire utólag kurvára nem vagyok büszke (csak oltogatás szinten, meg kisebb szivatások... nem vertünk meg senkit)
van pár ember, akinek az életén látszik, hogy kihatással volt rá ez a pár szopatós év, mint pl. a fentebb említett srác
azóta megváltoztam és én vagyok a megtestesült JÓ

This post was edited by TouchCow on Jan 4 2013 06:10am
Member
Gold: 62.00
Jan 4 2013 06:11am
altalanos alsoban engem is eleg gyakran basztattak ciganyok es (feher)ciganyok, de mivel akkor sem voltam kemeny gyerek en nem vertem agyon egyiket se. helyette ilyen kamu fenyegetesekkel elertem hogy beken hagyjanak, siman megettek. felso tagozattol kezdve mar jol ment a sorom ^^
Member
Gold: 3,747.73
Jan 4 2013 06:16am
ITT: Egy internetes forumon mki rlhulladék volt kiskorában is és verték a többiek
Member
Gold: 5,390.00
Jan 4 2013 06:37am
Quote (bajcli @ Jan 4 2013 11:59am)
pedig ez meg rád is igaz

ebből egyébként lehetne poll is

on: egyébként én sosem hagytam hogy basztassanak valamiért, ha valmit kitaláltak akkor "viccet csináltam belőle", vagy csak simán nem vettem fel, meg amúgy is mindig a társaság középpontjában voltam, tehát nehéz lett volna.
Általánosban volt egy nemezisem, egyszer megvertem, meg párszor kicsesztem vele én is, és onnantól nem volt gond

mondjuk mindig elit iskolába jártam, ahol a gyerekek is viszonylak normálisak voltak
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456717Next
Add Reply New Topic New Poll