Quote (Cpt_Ghost @ 29 Nov 2012 15:30)
a sztorijaiban nem a legszerényebb ember képét adja, ahogy viselkedik, de igazából nem értem miért zavar ez valakit, én csak nevetni szoktam legtöbbször.
obv tegnap este is csak trollkodtál, meg "nem is beszéltem a csajokkal kb", csak még józanon közölted mindkettővel hogy "szeretnétek ti ha akkora seggetek lenne csak mint nekem" ... egyik csaj kb 45 kiló másik 50... itt már gecire nem voltál nekik szimpatikus, de velem jöttél, nem küldtek el a halál retkes faszába. folyamatosan voltak általad "csipkelődőnek" szánt beszólásaid, amiken mindannyian csak néztünk, hogy mi a faszt képzelsz magadról... aztán leidiótagyökerezted az egyik fasziját, csaj közölte hogy ideje lenne visszavenni az arcodból mert az "idóta" barátja ha ott lett volna már régen megdöglöttél volna. erre elkezdtél üvölteni hogy "hívd ide bazdmeg azt a nyomorékot, megölöm". eltelt 10 perc, ránéztél a csajra és közölted fennhangon, hogy "látom rajtad, hogy baszni akarsz velem". na itt vittek haza téged a Kareszék. nem véletlenül.
Nekem ez a kedvencem. : D De én nagyon bírom imdethet de lehet csak mert rokonlelkek vagyunk.