Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 6 2012 10:56am)
azvolt a legjobb, hogy rici 2 mp-nként a pultosnak érzékien a fülébe súgta hogy"haggyad, mindig ilyen amikor részeg" (pedig amúgy sose vagyok ilyen)
azt meg hogy hány perc múlva lenne a zárás (lehet hogy nem pont ezekkel a szavakkal kéne megkérdezni, de ki nem beszélt már részegen faszságot?), tényleg csak jóarcságból kérdeztem, mert mi voltunk az utolsók és elég lassan ittuk a sört, mondhatta volna azt simán hogy "hát olyan 15 perc múlva már szeretnénk hazamenni" mondjuk, de nem, ő beszól hogy "mik vagytok ti, óvodások?". ja azt meg még nemis tudjátok, hogy ilyen hipsternek öltözött 24-25 éves gyerek volt a pultos, nem valami pultosként megöregedett szegény öreg fószer
az biztos, hogy jarabek helyebe nem igy csinaltam volna a dolgot, utana meg hazafele beszelgettunk rola
a baj az egesszel imo, ha nem jaratol kapsz pofont akkor lehet, hogy o pultossrac ad, a vegen mar o is magabol kikelve uvoltozott, ez talan meg nem is volna gond, amig (es ez volt a szerencsenk) ő volt ott az egyfős szemelyzet