d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > A Kozgaz Golyatabor > Egy
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 29 2012 08:57am
Quote (beni @ Aug 29 2012 03:43pm)
mondjuk nem tudom mire fel küldhetnének haza (kifizetted a szállást, programokat, etc)

nálunk voltak olyanok akik maguktól hazamentek mert nem bírták, mondjuk első pár nap tényleg csak szopatás volt (amúgy alkohol nem volt első 2-3 nap, hozottat elkobozták)
Member
Gold: 6,440.13
Aug 29 2012 09:02am
Quote (Saenchai @ Aug 29 2012 03:54pm)
ha jól emlékszem, mikor aláírod a gólyatáboros szerződést, abban benne van, hogy a szervezők hazaküldhetnek

de egyébként ezzel csak fenyegetőzni szoktak, még nem hallottam olyat, hogy valakit ténylegesen hazaküldtek volna

de egyébként a csapattársaim is full szar arcok voltak, azért nem fekszem most a pszichiátrián, mert a 2 normális csapattársammal pont szobatársak lettünk, azt velük el tudtam bújni a többiek elől (néha már tényleg fizikailag fájtak azok a beszólások, amiket toltak), és egyszer volt olyan, hogy kaptunk 2 óra pihenőidőt (mert amúgy csapatzászlót kellett festeni, meg ilyen unalmas lófasz feladatok voltak), és mindhárman elaludtunk
1 óra késéssel próbáltunk elvegyülni a többiek között, szerencsére még a csapatvezetők sem tudták összeszedni magukat időre, aztán ment a tökölészés, és mikor azt hittük, hogy senkinek nem tűnik fel, hogy késtünk, az egyik csapatvezető megkérdezte, hogy "ti eddig is itt voltatok?", az egyik csapattársunk meg elkezdett visítozni, mint az óvodában, hogy "nem, még csak most jöttek meg, és ők amúgy tegnap is késtek egy fél órát!!"

na ott igen közel álltam ahhoz, hogy hazaküldessem magam gólyatáborból

bazmeg :D mekkora seggfej
Member
Gold: 355.92
Aug 29 2012 09:16am
Quote (beni @ Aug 29 2012 05:02pm)
bazmeg :D mekkora seggfej

de amúgy olyan szintű poénok repkedtek, hogy elvittek minket erre a 16 km-es túrára az erdőbe, 1 srác leszakított 1 falevelet, odaadta a másiknak, és belőtte, hogy "levelet kaptam lájf"
ami a legszomorúbb a történetben, hogy a srác, aki megkapta a levelet, elkezdett visítva röhögni, és körbeszaladt a csapaton, hogy mekkora poént lőtt a srác, és a fél csapat elkezdett szakadni

meg volt ilyen ismerkedős beszélgetés, és mindenkinek el kellett mondani, mi a kedvenc zenei műfaja
az egyik srác mondta, hogy ő metált hallgat, erre egy másik gyerek beugrott a kör közepébe, elkezdte visítozni, hogy METÁÁÁÁÁÁÁL, és kinyújtott nyelvvel léggitározott, aztán gondolt egyet, és visszaült a helyére

ezek, és az ezekhez hasonlóak voltak azok a pillanatok, mikor eljátszottam az öngyilkosság gondolatával
de amúgy néha találkoztam a feladatok közben volt osztálytársakkal, és az ő arcukon ugyanazt a kétségbeesést láttam, mindegyik csapatban volt legalább 2-3 ilyen nyomorék, esténként az volt a program, hogy összeültünk a gimis haverokkal, azt meséltük egymásnak ezeket a pusztulatos történeteket, jutott minden estére elég

ja és úgy hívtak engem a csapatban, hogy a csendes srác, még meg is kérdezték, hogy én miért vagyok mindig ennyire csendben, nem akartam mondani, hogy feszélyezve érzem magam ennyi szerencsétlen nyomorék között
Member
Gold: 1,080.60
Aug 29 2012 09:21am
én nem mentem gólyatáborba, mert akkor voltunk kínában a tánccsoporttal
szerintem sokkal jobban jártam :D
Member
Gold: 6,440.13
Aug 29 2012 09:21am
Quote (Saenchai @ Aug 29 2012 04:16pm)
de amúgy olyan szintű poénok repkedtek, hogy elvittek minket erre a 16 km-es túrára az erdőbe, 1 srác leszakított 1 falevelet, odaadta a másiknak, és belőtte, hogy "levelet kaptam lájf"
ami a legszomorúbb a történetben, hogy a srác, aki megkapta a levelet, elkezdett visítva röhögni, és körbeszaladt a csapaton, hogy mekkora poént lőtt a srác, és a fél csapat elkezdett szakadni

meg volt ilyen ismerkedős beszélgetés, és mindenkinek el kellett mondani, mi a kedvenc zenei műfaja
az egyik srác mondta, hogy ő metált hallgat, erre egy másik gyerek beugrott a kör közepébe, elkezdte visítozni, hogy METÁÁÁÁÁÁÁL, és kinyújtott nyelvvel léggitározott, aztán gondolt egyet, és visszaült a helyére

ezek, és az ezekhez hasonlóak voltak azok a pillanatok, mikor eljátszottam az öngyilkosság gondolatával
de amúgy néha találkoztam a feladatok közben volt osztálytársakkal, és az ő arcukon ugyanazt a kétségbeesést láttam, mindegyik csapatban volt legalább 2-3 ilyen nyomorék, esténként az volt a program, hogy összeültünk a gimis haverokkal, azt meséltük egymásnak ezeket a pusztulatos történeteket, jutott minden estére elég

ja és úgy hívtak engem a csapatban, hogy a csendes srác, még meg is kérdezték, hogy én miért vagyok mindig ennyire csendben, nem akartam mondani, hogy feszélyezve érzem magam ennyi szerencsétlen nyomorék között

ez tényleg siralmas : D

Member
Aug 29 2012 09:37am
Nekem az egyetemi golyatabor eelmenyemet a kocsmatura mentette meg. Ha az nincs akkor csak az marad meg h 4 napig 1 kibaszott poloba kellett lenni (higenia n1), enni kb nem kaptunk (csak parizsis zsomlet de az ugye nem kaja), szopattak minket, de legjobban a 24kmes turat elveztem.

This post was edited by fahrii on Aug 29 2012 09:38am
Member
Aug 29 2012 09:40am
Quote (Saenchai @ 29 Aug 2012 15:26)
nálunk kötelező volt részt venni a programokban

az volt a legjobb, mikor a sportpályán lehetett vízi focizni, paintballozni, meg minden lófaszt csinálni, minket (gépész gólyákat) meg elvittek ilyen 16 km-es sétára
isteni volt

24 km lesz az, jo dolog a gepesznek
Mas karok a strandoltak pl egesz nap
Member
Gold: 355.92
Aug 29 2012 09:56am
Quote (fahrii @ Aug 29 2012 05:37pm)
Nekem az egyetemi golyatabor eelmenyemet a kocsmatura mentette meg. Ha az nincs akkor csak az marad meg h 4 napig 1 kibaszott poloba kellett lenni (higenia n1), enni kb nem kaptunk (csak parizsis zsomlet de az ugye nem kaja), szopattak minket, de legjobban a 24kmes turat elveztem.

Quote (fahrii @ Aug 29 2012 05:40pm)
24 km lesz az, jo dolog a gepesznek
Mas karok a strandoltak pl egesz nap

te átérzed a szenvedésem

ja igen, a kötelező egyenpóló is nagy kedvencem volt, 3 napos izzadtság, liszt, leöntöttek teával, borfolt, rászáradt sör, és nem lehet levenni, mert 70 éve bejöttek a cigányok balhézni a gépészekkel, és azóta muszáj hordani az egyenpólót

hát nyalják meg a zsákomat

This post was edited by Saenchai on Aug 29 2012 09:58am
Member
Gold: 6,645.00
Aug 29 2012 10:04am
Quote (daneeka10 @ Aug 29 2012 02:50pm)
Na jo beleolvasva ez ugyanolyan fos mint az enyem volt

Tisztelettel, Mernok Masterrace

KISZ (munka)tábor ftw
Member
Gold: 133.37
Aug 29 2012 10:16am
Quote (daneeka10 @ Aug 29 2012 04:57pm)
nálunk voltak olyanok akik maguktól hazamentek mert nem bírták, mondjuk első pár nap tényleg csak szopatás volt (amúgy alkohol nem volt első 2-3 nap, hozottat elkobozták)

VIK?
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456Next
Add Reply New Topic New Poll