Quote (beni @ Aug 29 2012 05:02pm)
bazmeg

mekkora seggfej
de amúgy olyan szintű poénok repkedtek, hogy elvittek minket erre a 16 km-es túrára az erdőbe, 1 srác leszakított 1 falevelet, odaadta a másiknak, és belőtte, hogy "levelet kaptam lájf"
ami a legszomorúbb a történetben, hogy a srác, aki megkapta a levelet, elkezdett visítva röhögni, és körbeszaladt a csapaton, hogy mekkora poént lőtt a srác, és a fél csapat elkezdett szakadni
meg volt ilyen ismerkedős beszélgetés, és mindenkinek el kellett mondani, mi a kedvenc zenei műfaja
az egyik srác mondta, hogy ő metált hallgat, erre egy másik gyerek beugrott a kör közepébe, elkezdte visítozni, hogy METÁÁÁÁÁÁÁL, és kinyújtott nyelvvel léggitározott, aztán gondolt egyet, és visszaült a helyére
ezek, és az ezekhez hasonlóak voltak azok a pillanatok, mikor eljátszottam az öngyilkosság gondolatával
de amúgy néha találkoztam a feladatok közben volt osztálytársakkal, és az ő arcukon ugyanazt a kétségbeesést láttam, mindegyik csapatban volt legalább 2-3 ilyen nyomorék, esténként az volt a program, hogy összeültünk a gimis haverokkal, azt meséltük egymásnak ezeket a pusztulatos történeteket, jutott minden estére elég
ja és úgy hívtak engem a csapatban, hogy a csendes srác, még meg is kérdezték, hogy én miért vagyok mindig ennyire csendben, nem akartam mondani, hogy feszélyezve érzem magam ennyi szerencsétlen nyomorék között