d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Reggel Vagy Este Fürdesz, Te Mocskos Disznó
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 343.00
Jul 13 2012 04:13am
Quote (tevetava @ Jul 13 2012 10:10am)
hát ez elég gyenge lett, tőled jobbat vártam :(

igen, ez is gyenge lett
mert nem tudsz rá mit mondani mert kurvára igaz

de gondolkodjál rajta aztán majd mikor már tök más lesz a téma akkor orditsd ki magadból csak úgy spontán a megoldást
Member
Gold: 3.03
Jul 13 2012 04:14am
Quote (Taszilo.^ @ 13 Jul 2012 12:08)
en vilagbeket szeretnek

wp! :)

Quote (Senee @ 13 Jul 2012 12:09)
ki mit vet úgy arat
nem vagyok jó keresztény, hogy ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel hanem inkább ha megdobnak kővel GYUJTSDFELAKIBASZOTT CSALÁDGYÁT A KURVAAFA ANYÁBAAF ROHADTBUZI FASZOPOS CIGANYANAK BUZI GECIJENEK BASZMDEG elvet vallom

és vedd ezt full komolyan ofc

pont te aki kb minden postomra azt mondja, hogy vicc (vagy trollkodás.. bár nem szeretem ezt a szót, mert csak viccnek szánom bár hivja mindenki ahogy akarja)

de azért azt sejted, hogy te is éppen elvetsz valamilyen magokat ^^☺
Member
Jul 13 2012 04:18am
Quote (TassassinHc @ Jul 13 2012 10:14am)
wp! :)

de azért azt sejted, hogy te is éppen elvetsz valamilyen magokat ^^☺

igen a gyűlölet gyűlöletet szül
és most mondhatnám, hogy nem én kezdtem, de abban igazad van, hogy ez fasz érv..
emiatt nincs béke ugyanis a magyarok meg a szomszéd nemzetek között se, mert MI MÁ EZER ÉVE ÉS LOL SZLOVÁKIA IDÖSEB VAGYOK, ja idösebb de a szlovákok, szlávok még attila korában jöttek, járkáltak itt amikor igazából még nem is volt magyarország
és ahelyett hogy itt mindenkinek ekkora kibaszott nemzettudata van meg ki vot itt elobb ki kezdte inkabb össze is dolgozhatnank a szomszédos országokkal, hisz gyakorlatilag egy a történelmünk

és amikor trianonban meghúzták az új határokat azzal bizony elérték a céljukat, hogy soha többé ne lehessen itt kelet középeuropában egy erős középhatalom, mint amilyen a monarchia volt, mert gyakorlatilag mindenki a másikat szidja, basztatja, üti-veri ahol éri

inb4 hogy jön ez ide
csak úgy, tök érdekes téma ez is
Member
Gold: 3.03
Jul 13 2012 04:28am
Quote (Senee @ 13 Jul 2012 12:18)
és most mondhatnám, hogy nem én kezdtem, de abban igazad van, hogy ez fasz érv..
emiatt nincs béke ugyanis a magyarok meg a szomszéd nemzetek között se, mert MI MÁ EZER ÉVE ÉS LOL SZLOVÁKIA IDÖSEB VAGYOK, ja idösebb de a szlovákok, szlávok még attila korában jöttek, járkáltak itt amikor igazából még nem is volt magyarország
és ahelyett hogy itt mindenkinek ekkora kibaszott nemzettudata van meg ki vot itt elobb ki kezdte inkabb össze is dolgozhatnank a szomszédos országokkal, hisz gyakorlatilag egy a történelmünk

és amikor trianonban meghúzták az új határokat azzal bizony elérték a céljukat, hogy soha többé ne lehessen itt kelet középeuropában egy erős középhatalom, mint amilyen a monarchia volt, mert gyakorlatilag mindenki a másikat szidja, basztatja, üti-veri ahol éri

inb4 hogy jön ez ide

érdekes téma.
de azt hiszem, nem vagy abban a helyzetben, hogy csak úgy bedobálj témákat.

sad story, bro.

ne terelj, ne faszkodj.
word peace and love \o/

:D
Member
Gold: Locked
Jul 13 2012 04:29am
Quote (Senee @ Jul 13 2012 11:18am)

inb4 hogy jön ez ide

kiadhatnál egy közhelylexikont^^
Member
Gold: 59.00
Jul 13 2012 04:30am
egész jó a thread.
Member
Jul 13 2012 04:32am
Quote (TassassinHc @ Jul 13 2012 10:28am)
érdekes téma.
de azt hiszem, nem vagy abban a helyzetben, hogy csak úgy bedobálj témákat.

sad story, bro.

ne terelj, ne faszkodj.
word peace and love \o/

:D

olyan szempontból igazad van, hogy bizonyára mindenki átlépi, ignorálja, leszarja, trollkodásnak véli etc
másmilyen szempontból meg kapd be a faszom te is

nekem meg az is elég, ha leírom, ezzel is összébb söprögetve a gondolataimat az adott témákat illetően
volt egy ilyen tárgyam is a suliban és az alap gondolata annak a hozzászólásomnak, hogy gyakorlatilag a történelmünk közös a szomszédos országokkal egy előadótól származnak és nem az én borult agyam szüleményei
Member
Gold: 0.00
Jul 13 2012 04:32am
Quote (Senee @ 13 Jul 2012 12:13)
igen, ez is gyenge lett
mert nem tudsz rá mit mondani mert kurvára igaz

de gondolkodjál rajta aztán majd mikor már tök más lesz a téma akkor orditsd ki magadból csak úgy spontán a megoldást

még ha igaz is lenne, akkor retardáltnak néznélek, de így csak kicsit volt mókás
Member
Jul 13 2012 04:34am
Quote (A122 @ Jul 13 2012 10:29am)
kiadhatnál egy közhelylexikont^^

közhelylexikon baszdmeg de azért emiatt (se) tudunk előrébblépni itt, a jelenben mert mindenki még a politikusok között is annyira nemzettudatos
közhelylexikon baszdmeg

ez valós probléma, amit meg leírtam, úgy nagyon kevesen látják a dolgot
közhelylexikon baszmdeg
Member
Jul 13 2012 04:38am
Quote (tevetava @ Jul 13 2012 10:32am)
még ha igaz is lenne, akkor retardáltnak néznélek, de így csak kicsit volt mókás

megmondani azért egész pontosan nem tudod miért vagyok az
csak mert szarok a viccem vagy szarul poénkodom

vicces amúgy hogy egy 18 éves faszjoska oszt miközben azt se tudja mi az az élet és így dobálózik ilyen súlyú szavakkal
csak mert ez megszokott meg a haverokkal jót röhögünk rajta

kb a szived tépném ki ha ezt full komolyan élőben az arcombamondanád
de ofc erre is böffents be valami lenéző szarságot, mert megteheted, yw
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456710Next
Add Reply New Topic New Poll