d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Ez Valami Mese Volt Régen > Ki Emlékszik?
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,593.00
Jun 26 2012 02:46am
Quote (Senee @ 26 Jun 2012 08:46)
a disznó a mindenevő, én ugyan nem.. SOSE ENNÉK TYUKSZART és vélhetőleg nem is járna vele jól a szervezetem, míg a malac még a trabantot is megeszi
a sóskát se szeretem, bár mondjuk attól nyilván nem lenne bajom

Member
Gold: 343.00
Jun 26 2012 02:48am
tényleg, szentetek egy tigrist rá lehetne nevelni (ha már gyerekkorától azt adnak neki) a zöldségekre?! vagy egyszerűen meg se enné mert nem tekintené tápláléknak
Member
Gold: 4.20
Jun 26 2012 02:49am
azert en rohogok senee postjain
Member
Jun 26 2012 02:49am
Quote (Senee @ 26 Jun 2012 08:48)
tényleg, szentetek egy tigrist rá lehetne nevelni (ha már gyerekkorától azt adnak neki) a zöldségekre?! vagy egyszerűen meg se enné mert nem tekintené tápláléknak

Erre nincsen képem, szóval csak kajnit hagyom itt nektek.

Member
Jun 26 2012 02:51am
Quote (Smat @ Jun 26 2012 08:49am)
Erre nincsen képem, szóval csak kajnit hagyom itt nektek.

http://4.imgland.net/yi6Rut.png

Quote (GoreKnight9 @ Jun 26 2012 08:49am)
azert en rohogok senee postjain

most mi az?!
ha én életben maradok csak zöldségeket éve akkor a tigrisnél is kivitelezhető szerintem.. max sokkal sokkal többet kéne megetetni vele belőle
Member
Gold: 3.03
Jun 26 2012 02:53am
Quote (Vismajor @ 26 Jun 2012 10:38)
ki a fasz mondta, hogy húsevők vagyunk, MI? Azt mondtma, húsevők vagyunk többek között.
Az ember mindenevő. Az hús+zöldséget jelent. Ebőbl következik, hogy nem olyan fogsorunk van mint a tigrisnek(húsevő) és nem olyan, mint a tehénnek(növényevő).
De kár beléd a szó, tőlem egyed a zöldségedet, csak ne kampányolj meg butázz le másokat mert azt mondják, húst is enni kell.

de éppen ez a lényeg, hogy nem kell enni húst.
és igen, butaság azt állítani, hogy a húsevés szükséges.
pláne, ha arra alapozod, hogy hogyan néz ki a fogaid ~~ 1/5-e.
valamit mondhatnál még...

Quote (Smat @ 26 Jun 2012 10:43)
Nem mma harczos vagyok, soz.
Izomlázam az elmúlt 2 évben kétszer volt összesen, az is csak azért mert olyat csináltam amit még soha előtte.(inb4 hitelt törlesztettem)
Ne a húsra kend már az izomlázadat pls. Tanuld meg a testedet karbantartani, és akkor nem lesz izomlázad.

elnézést, ha magamhoz képest többet edzek, mint te :)
s nem azt mondtam, hogy mióta nem eszem húst nincs izomláz, hanem azt, hogy kisebb és kevesebb ideig tart.

Quote (Senee @ 26 Jun 2012 10:48)

nem. a ragadozóknak nem megfelelő táplálék a húsmentes, még akkor sem ha sok tejet kapnak és abból vesznek fel állati fehérjét (bár a tigrisek szeretik a tejet :) )
a dögevőket (pl. egy kutyát) lehet vegetáriánus módon tartani.

Quote (Senee @ 26 Jun 2012 10:51)
most mi az?!
ha én életben maradok csak zöldségeket éve akkor a tigrisnél is kivitelezhető szerintem.. max sokkal sokkal többet kéne megetetni vele belőle

ha az én autóm elmegy diesel üzemben, akkor a Formula-1es autók is. csak többet kell beléjük tankolni... :P

This post was edited by TassassinHc on Jun 26 2012 02:54am
Member
Gold: 80.00
Jun 26 2012 02:54am
Quote (TassassinHc @ 26 Jun 2012 09:45)
bull shit. nem romboltál le semmit :)
csak butaságot beszélsz.
sok vegetáriánus és sok vegán sportoló is van. köztük K1 / MMA harcosok is.
ez a húsevés dolog csak egy elcseszett mítosz.
amikor abbahagytam a húsevést, javultak a sportteljesítményeim is, csökkent a regeneráció ideje és kisebb lett az izomláz is.
az ízületi bajaim az 50%-ra estek.

asszem egy kis időre salátakúrába kezdek
Member
Jun 26 2012 02:58am
Quote (TassassinHc @ Jun 26 2012 08:53am)

s nem azt mondtam, hogy mióta nem eszem húst nincs izomláz, hanem azt, hogy kisebb és kevesebb ideig tart.

nem. a ragadozóknak nem megfelelő táplálék a húsmentes, még akkor sem ha sok tejet kapnak és abból vesznek fel állati fehérjét (bár a tigrisek szeretik a tejet :) )

már majdnem belekezdtem a hurrdurr postba, ugyanis én imádom a kutyákat.. na mondjuk ez is csak ilyen általános hülyeség, hogy a dögevő pejoratív szó.. dögevők nélkül csomó fertőzés pusztítana pl afrikában is, szóval ők is hasznos tagjai a mindenségnek

de szóval aztán eszembejutott, hogy én csomószor viszem ki a kutyám a határba ahol néha vannak dögök mert ott vadásznak meg lövöldöznek nyulra, őzre etc és a kutyám meg állandóan belefetreng a dögbe + alig lehet elhuzkodni onnan, h ne egye meg.. este meg adok neki normális konzerv kutyakaját, száraztáppal meg csirkelábbal ami ráadásul meg is van főzve aztán azt meg csak nagyduzzogva eszi meg eh
Member
Jun 26 2012 03:00am
Quote (TassassinHc @ 26 Jun 2012 08:53)

ha az én autóm elmegy diesel üzemben, akkor a Formula-1es autók is. csak többet kell beléjük tankolni... :P

De imo még mindig nem érted...
Kezdem az elején. Én naponta 2x edzek, 7 napból 5öt. Izomlázam mint mondtam max 2x volt az elmúlt 2 évben. Nem azért mert hús zabálok orrba szájba, hanem azért mert edzések után nem lerohanok a pályáról és irány be az öltöző, hanem levezető gyakorlatokat csinálok(cooldown). Also, szoktam még teákat is inni, bár ezek nem a kedvenceim, hetente 2x iszok max. Ezekkel is lehet segíteni a testedet. Ott van még a szauna, jacuzzi etc. Amennyi extrát elköltesz a zöldségekre, azt beinvesztálnád egy havi uszoda bérletbe, ugyan ott lennél hó végén mintha csak zöldséget zabáltál, és akkor változatosan ettél, eljártál uszodába is, és még jó csajokat is láthatsz.
Member
Gold: 3.03
Jun 26 2012 03:02am
Quote (Senee @ 26 Jun 2012 10:58)
már majdnem belekezdtem a hurrdurr postba, ugyanis én imádom a kutyákat.. na mondjuk ez is csak ilyen általános hülyeség, hogy a dögevő pejoratív szó.. dögevők nélkül csomó fertőzés pusztítana pl afrikában is, szóval ők is hasznos tagjai a mindenségnek

de szóval aztán eszembejutott, hogy én csomószor viszem ki a kutyám a határba ahol néha vannak dögök mert ott vadásznak meg lövöldöznek nyulra, őzre etc és a kutyám meg állandóan belefetreng a dögbe + alig lehet elhuzkodni onnan, h ne egye meg.. este meg adok neki normális konzerv kutyakaját, száraztáppal meg  csirkelábbal ami ráadásul meg is van főzve aztán azt meg csak nagyduzzogva eszi meg eh

attól mert dögevők én is szeretem a kutyákat...
3 méterre fekszik a vega :) kutyám.

This post was edited by TassassinHc on Jun 26 2012 03:09am
Go Back To Magyar Topic List
Prev134567Next
Add Reply New Topic New Poll