Quote (Vismajor @ 26 Jun 2012 10:38)
ki a fasz mondta, hogy húsevők vagyunk, MI? Azt mondtma, húsevők vagyunk többek között.
Az ember mindenevő. Az hús+zöldséget jelent. Ebőbl következik, hogy nem olyan fogsorunk van mint a tigrisnek(húsevő) és nem olyan, mint a tehénnek(növényevő).
De kár beléd a szó, tőlem egyed a zöldségedet, csak ne kampányolj meg butázz le másokat mert azt mondják, húst is enni kell.
de éppen ez a lényeg, hogy nem kell enni húst.
és igen, butaság azt állítani, hogy a húsevés szükséges.
pláne, ha arra alapozod, hogy hogyan néz ki a fogaid ~~ 1/5-e.
valamit mondhatnál még...
Quote (Smat @ 26 Jun 2012 10:43)
Nem mma harczos vagyok, soz.
Izomlázam az elmúlt 2 évben kétszer volt összesen, az is csak azért mert olyat csináltam amit még soha előtte.(inb4 hitelt törlesztettem)
Ne a húsra kend már az izomlázadat pls. Tanuld meg a testedet karbantartani, és akkor nem lesz izomlázad.
elnézést, ha magamhoz képest többet edzek, mint te

s nem azt mondtam, hogy mióta nem eszem húst nincs izomláz, hanem azt, hogy kisebb és kevesebb ideig tart.
Quote (Senee @ 26 Jun 2012 10:48)
tényleg, szentetek egy tigrist rá lehetne nevelni (ha már gyerekkorától azt adnak neki) a zöldségekre?! vagy egyszerűen meg se enné mert nem tekintené tápláléknak
nem. a ragadozóknak nem megfelelő táplálék a húsmentes, még akkor sem ha sok tejet kapnak és abból vesznek fel állati fehérjét (bár a tigrisek szeretik a tejet

)
a dögevőket (pl. egy kutyát) lehet vegetáriánus módon tartani.
Quote (Senee @ 26 Jun 2012 10:51)
most mi az?!
ha én életben maradok csak zöldségeket éve akkor a tigrisnél is kivitelezhető szerintem.. max sokkal sokkal többet kéne megetetni vele belőle
ha az én autóm elmegy diesel üzemben, akkor a Formula-1es autók is. csak többet kell beléjük tankolni...
This post was edited by TassassinHc on Jun 26 2012 02:54am