Sokmindentől függ
Például, hogy hol vagyok, az ágy hogy helyezkedik el és melyik égtáj felé néz!
Különböző földsugárzások hatnak ugyanis ránk!
Vannak ionizáló-radioaktív sugárzások, ezeket Geiger-Müller számlálóval, és az érték meghatározását mS/h dózisteljesítménnyel lehet elvégezni
Vannak elektromágneses sugárzások, ezeket alacsony frekvencián mérik be (100khz-ig)
Valamint a mágneses összetevő meghatározását nT-ban (nano Tesla), az elektromos összetevő vizsgálatát V/m-ben (Volt/méter) , magas frekvencián mW/cm2 -ben lehet lemérni!
Készítettem egy képet, hogy nálam mi a helyzet, alább jelmagyarázattal kiegészítettem;

Jelmagyarázat: piros (3 vonal) : Szent György; fekete (2 vonal) LEY; zöld: Hartmann háló; barack szín: Curry háló, rózsaszín: törésvonal, kék: vízér. A nyíl az Északi irányt jelöli Árnyékolás A tér minősége, a védett területen jó, célunkat az ágy helyének semlegesítését megoldottunk. A szobában minden sugárzást eltüntetni - sem elméletileg, sem gyakorlatilag nem lehetséges. A térbe csak a minimálisan szükséges és elégséges mértékig lehet beavatkozni, ami pedig többé - kevésbé egy francia ágynyi területet jelent. Föld aurájának bolygatása ezen túlmenően tilos!