d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Memories > Nostalgia
Prev13456764Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 33,265.80
Nov 14 2011 04:39am
Quote (daneeka10 @ 14 Nov 2011 12:38)
http://img804.imageshack.us/img804/2766/1316077919898.jpg

Olvasd tovabb, megeri!
Member
Gold: 0.00
Nov 14 2011 04:40am
Quote (josheide @ Nov 14 2011 10:36am)
Anyukadtol kaptal egy etelmezo keziszotart es most probalsz felvagni vele ?

Egy ertelmezo keziszotar keves ahhoz hogy a szavakat logikusan osszekapcsold annak erdekeben hogy ertelmes mondatokat alkoss belole,
amit, elobb ennek a senkinek irtam, ez rad is vonatkozik.
Latszik mennyire buta vagy, rogton igy reagalod le, hogy ha egy aktualis individualis szemely intelaktualisan fogalmaz,
kb. ennyit tudtal ra irni, ezzel reprezentaltad is az IQ szinted.
Member
Nov 14 2011 04:41am
Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 11:40)
Egy ertelmezo keziszotar keves ahhoz hogy a szavakat logikusan osszekapcsold annak erdekeben hogy ertelmes mondatokat alkoss belole,
Latszik mennyire buta vagy, rogton igy reagalod le, hogy ha egy aktualis individualis szemely intelaktualisan fogalmaz,

INTELAKTUALIS
Member
Gold: 1,694.20
Nov 14 2011 04:44am
WDF MAN
Member
Gold: 6,440.13
Quote (Kajnista @ Nov 14 2011 11:34am)
Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.

:lol:

Quote (josheide @ Nov 14 2011 11:36am)
Anyukadtol kaptal egy etelmezo keziszotart es most probalsz felvagni vele ?

néha használhatná is

Quote (Kajnista @ Nov 14 2011 11:40am)

nem is sikerült sajnos :lol:
Member
Gold: 33,265.80
Quote (Kajnista @ 14 Nov 2011 12:40)

Alogika az ami hianyzott a mondanivalodbol. Annyira kivancsi lennek ra hogy hol dolgozol, mibol elsz hogy ennyire elszalltal magadtol.
Member
Gold: 355.92
Nov 14 2011 04:45am
Quote (Kajnista @ Nov 14 2011 12:34pm)
Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.
Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.
Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.
Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.
Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?
nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?
Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.
Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.

Member
Nov 14 2011 04:46am
Quote (Saenchai @ Nov 14 2011 10:19am)
én is neked barátom,és ne figyelj oda a beni féle söpredékekre ( nem tudom magam szebben kifejezni), belekötnek mindenért az emberbe....

ja, koszonom, ezekkel kb. igy nem tudsz mit csinalni csak igy lesajlani oket, szanalmasak vagy a masik megoldas, hogy falhoz allitani mindet es PPS-43 -al szitava lonni mindet.
Member
Nov 14 2011 04:46am
Not that you would like to communicate in any form not in further communication with you and wish you continued conversion, nor any information or discussion At this point the poor and maintain the communication channel, not anywhere, because primitive people simply do not like to talk.
Sorry, misunderstanding will not fall, but the primitive does not infringe Sun and not swine liable taken or created characters osszesege, which constitutes the primitive string, but all together a categorized indicator which iletni I want you you, and a zero intellgienciaval Have brain definition, which you and intellectual level you intend to define.
We would like not you explain and communicate to the low-level information, which are part of me kozvetitettel or broadcast, in violation wished my mind, as well pull the intelligence level I, which did not allow it as a firewall your computer so vedoburkot was used against you in life in order to avoid you're a degenerate primitive intellectual level of your Food lesulyedest.
How come you to me unrealistic and subjective means szemelyesits surreal alternate reality implement and represent me and to others to demonstrate that fact simply want to hurt my image is my personal eyes of others.
Did not think it's that if someone is constantly baszogatnak with that personality to the Food ellentetjet rumored of him gradually to the other dumps you nervous?
others have no right opportunity worthy of a joke to me in sentencing.
You may be induced by the process or course?
In my opinion, in your house or the sun is shining, but the primitiveness dark, but still painful blinding rays ...
I do not expect answers from you, and do not require the maintenance of communication, however, as to communicate well, it would not be any high-level information, something's all low-level expression that is not called the information, and limited mental kepessegednek thanks.
Apply magyarertelmezo keziszotart then please ...
About you. lesajnalak so.
Goodbye.
Member
Gold: 355.92
Nov 14 2011 04:47am
Quote (Kajnista @ Nov 14 2011 12:46pm)
ja, koszonom, ezekkel kb. igy nem tudsz mit csinalni csak igy lesajlani oket, szanalmasak vagy a masik megoldas, hogy falhoz allitani mindet es PPS-43 -al szitava lonni mindet.

ne süllyedj le arra a szintre,hogy a halálukat kívánd, inkább elmés szófordulataiddal csapj oda nekik,azt úgy sem bírják elviselni :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456764Next
Closed New Topic New Poll