Quote (Aston @ 26 Feb 2011 15:32)
yep, bro.
halál komolyan írom. én megértem, hogy vannak akik utálják az iphonet, mert ketrecek közé zár és nincs flash. de basszus, ha te letöltesz 1 programot az iphonodra, akkor az 101%, hogy működni fog és nem kell vele baszakodni.
igazából köss bele, bátran, mert ez az én szubjektív véleményem és érdekelne, hogy mivel tudnál ellenpéldát állítani, nem akarok hiányos tapasztalat alapján félrevezetni.
---
az évek alatt egy csomó telefont összetaperoltam és még mindig az iphone a legjobb, amit valaha a mancsaim szorítottam.
valós probléma:
Tegnap kerestünk egy bemutató termet, mert előadásra voltunk meghívva, de nem találtuk a helyet.
"-oké, kinek van net a telefonján? nézzünk 1 googlet. -hangzik el tőlem a kérdés
-nekem - feleli egyik közvetett ismerős és átnyútja a samsung akármilyen érintős telefonját"
Én nekem begépelni 3 szót több, mint 1 perc volt. olyan elbaszott billentyűkezelést, még sosem tapasztaltam, pedig u. olyan döntött kialakítás volt, mint az iphoneon meg anyám lg-jén.
vissza is adtam és többet nem kívánom a kezeim közé azt a telefont.
maga az iphone hardwareileg nagyon jó
az ára? ne vicceljünk már
én úgy vagyok vele, hogy tényleg egy jó telefon és amit maga az apple csinál, azt jól is teszi. a legnagyobb réteget célozta meg az átlagembert (ezzel mondjuk nincs is semmi baj), ami viszont idegesít, hogy iszonyat nagy hype van körülötte.
androidot szeretem, mert teljes egészében személyre szabható az egész rendszer. a billentyűzet interfacet is le lehet cserélni egy az egyben, ha az embernek nem tetszik (ofc, ha androidról beszélünk).
summa summarum, jo az iphone, nem akarok meggyozni senkit az ellenkezojerol, de azert van elet az apple termekein tul is, ar/ertek aranyban tekintve meg sokkal jobb alternativak vannak, imo.