d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Jókedv
Prev13456720Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jul 6 2010 09:20am
Quote (banyek @ 6 Jul 2010 16:18)
nem lennél ilyen retardált, és nem szúrná a szemedet, hogy én is jelen vagyok, akármennyire is nem tetszik, nem lenne ennyire fejfájós..
Érdekes, hónapokig tökéletesen működött a dolog, hogy átnézünk egymáson, most kezdjük elölről ? Megszeged.. ?

kurvára nem fogom tűrni, hogy ezt csináld

a retardáltságot meg inkább nálad kéne keresni, mint nálam, amit itt leművelsz, az minden épeszű embernél kiveri a biztosítékot

persze nálad nem, mert nem tartozol ebbe a csoportba
Member
Gold: 0.31
Jul 6 2010 09:20am
Quote (Vharimatras @ 6 Jul 2010 17:17)
igen és az, hogy emberek halnak meg vagy két életképtelen gyökér szétmegy nagyon nem az a súlycsoport
nem tűnik fel?

nem igazán tudok különbséget tenni a kettő között. Az egyikről tudok véleményt alkotni, én élem meg minden egyes nap, a másikról csak az illem, ami van, és én egy illedelmetlen buta hétközapi nyomorék vagyok, a mások szemében, persze itt a fórumon, mert ugye mindenki ezt mondja, és persze az is igaz, hogy azok akik még nem ismernek személyesen...
Member
Warn: 100%
Jul 6 2010 09:22am
Quote (banyek @ Jul 6 2010 03:03pm)
lackettő tetvére épp bulizni ment seggrészegen, bekápszerezve, friss autóval, mert már négyet előtte összetőrt, igaz anyuciék tehetősek, meg kedvenc fiú...

egyszer csak hazafele a menyország kapuja megnyílt a sok drok felszívódása közben, és erőtlen lett, nem látott semmit, nem hallott semmit az evilágból

és majdnem nyomorék lett, de csak majdnem, mert szerencsétlenségére nem élte túl, az ártatlan 15 éves lány sem, aki mellette űlt, a szülei sem tudták, hogy ott van, és súlyos állapotban kerűlt a barátja orházba, de majdnem....

Ezek után lackettó röhögve adja elő a történetet ts-en, meg képes vígadozni, amikor az én családommal történik valami...

na takarodj mostmár el az anyádba
ilyneket írni, úristen...ha most itt lennél a szemem előtt kitaposnám a beledet, te kibaszott ostoba fasz
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Quote (banyek @ Jul 6 2010 04:20pm)
nem igazán tudok különbséget tenni a kettő között. Az egyikről tudok véleményt alkotni, én élem meg minden egyes nap, a másikról csak az illem, ami van, és én egy illedelmetlen buta hétközapi nyomorék vagyok, a mások szemében, persze itt a fórumon, mert ugye mindenki ezt mondja, és persze az is igaz, hogy azok akik még nem ismernek személyesen...

nem vitatkozom, semmi értelme. nem fogod fel
Member
Gold: 70,255.00
Quote (banyek @ 6 Jul 2010 16:20)

/thread
Member
Gold: 355.92
Quote (banyek @ Jul 6 2010 05:18pm)
nem lennél ilyen retardált, és nem szúrná a szemedet, hogy én is jelen vagyok, akármennyire is nem tetszik, nem lenne ennyire fejfájós..
Érdekes, hónapokig tökéletesen működött a dolog, hogy átnézünk egymáson, most kezdjük elölről ? Megszeged.. ?

én amúgy is úgy tudom,hogy te itthagytad a jspt
Member
Quote (Vharimatras @ 6 Jul 2010 16:22)
http://www2.sanduskyregister.com/files/www2.sanduskyregister.com/3289/i%20GIVE%20UP.png

nem vitatkozom, semmi értelme. nem fogod fel

bolond.
Member
Jul 6 2010 09:24am
Quote (Janou @ 6 Jul 2010 17:20)
kurvára nem fogom tűrni, hogy ezt csináld

a retardáltságot meg inkább nálad kéne keresni, mint nálam, amit itt leművelsz, az minden épeszű embernél kiveri a biztosítékot

persze nálad nem, mert nem tartozol ebbe a csoportba

éppeszűség? Beszélgetünk erről kicsit? Legyen megint lackettó téma, ok ? csak mert ő itt az Isten, ő itt a pro, nem én keresem a pénzem vacak tízéves szar játékkal, nem nekem vannak kutyáim, ja és bocs, rólad itt nem beszélek, meg sem említelek, bár te is benne vagy a csapatban..

szóval elkanyarodtunk, azt akartam kérdezni, hogy szerinted mennyire normális embert kiskéssel daraboló rl videót nézegetni csurgó nyállal, arra élvezni, arra verni ? 6 éves kislányokat molesztálni? ( ezt nem merem pontosan állítani, én is úgy hallottam nem is tudom melyik családtól.. ), mennyire normális állandóan leugatni a másikat, állandóan beszólni neki, sosem adni neki igazat, teljesen hülyének nézni, a lelki világát kívülről semmibe venni, állandóan nap mint nap próbálni sértegetni, kínos hlyzetbe hozni ?

és basszus hogy ez is hosszú lett
Member
Gold: 3,555.00
Warn: 30%
Jul 6 2010 09:25am
HŰVÖSVÖLGYI ÚT 116
1021 BUDAPEST

ide látogass el jözef

Quote (banyek @ Jul 6 2010 04:24pm)
éppeszűség? Beszélgetünk erről kicsit? Legyen megint lackettó téma, ok ? csak mert ő itt az Isten, ő itt a pro, nem én keresem a pénzem vacak tízéves szar játékkal, nem nekem vannak kutyáim, ja és bocs, rólad itt nem beszélek, meg sem említelek, bár te is benne vagy a csapatban..

szóval elkanyarodtunk, azt akartam kérdezni, hogy szerinted mennyire normális embert kiskéssel daraboló rl videót nézegetni csurgó nyállal, arra élvezni, arra verni ? 6 éves kislányokat molesztálni? ( ezt nem merem pontosan állítani, én is úgy hallottam nem is tudom melyik családtól.. ), mennyire normális állandóan leugatni a másikat, állandóan beszólni neki, sosem adni neki igazat, teljesen hülyének nézni, a lelki világát kívülről semmibe venni, állandóan nap mint nap próbálni sértegetni, kínos hlyzetbe hozni ?

és basszus hogy ez is hosszú lett

= irigy vagy lackettőre mert őt többen bírják mint téged.
szomorú

This post was edited by Vharimatras on Jul 6 2010 09:26am
Member
Jul 6 2010 09:26am
Quote (Rezs @ 6 Jul 2010 17:22)
na takarodj mostmár el az anyádba
ilyneket írni, úristen...ha most itt lennél a szemem előtt kitaposnám a beledet, te kibaszott ostoba fasz

eszedbe sem jutott, hogy lehet nagy falat lennék neked, kedves? :)
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456720Next
Closed New Topic New Poll