d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Iso Magyar Kifejezés
Prev13456712Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.31
May 20 2010 04:52pm
Quote (bbaallaaggee @ 20 May 2010 23:39)
bevallom most olvastam el amit kikopiztál, mert mivel nem saját gondolat, nem tartottam fontosnak.

de

a megfelelő kommunikációt hiányolod? egy 300 oldalas flame topik az hol nem megfelelő?  ;)

az egyik pont ott nem megfelelő, de ott van az is, hogy én már réges rég felejteném, de nap mint nap előveszitek a témát. A mozgatórugó a témában így ti vagytok.
Gicca előtt sem jöttem ki a fórummal, ez több mint tény, de így visszatekintve nap mint nap ténylegesen azon a pár cselekedeten megy a rágódás, azon, hogy fél éve mit mikor hol és hogyan csináltam.
Az én életem, és az én hibám, az én problémám, nem pedig másé.

Rendben, felfogtam, az idő megoldotta, felejteném, itt is, magánéletben is, de kénytelen vagyok minden nap arra feljönni a fórumra, hogy valaki már megint a témán csámcsog..
Eltűntem direkt két hónapra a fórumról, hogy feledve legyen a téma, de sajnos úgy látom kevés volt..

Szeretném lezárni a témát, nem megtörténtnek tekinteni, nem emlékezni minden nap a rosszra, hülyeségre, de ehhez most már csakis ti kelletek..
Member
Gold: 1.21
May 20 2010 04:59pm
Quote (banyek @ 21 May 2010 00:52)
az egyik pont ott nem megfelelő, de ott van az is, hogy én már réges rég felejteném, de nap mint nap előveszitek a témát. A mozgatórugó a témában így ti vagytok.
Gicca előtt sem jöttem ki a fórummal, ez több mint tény, de így visszatekintve nap mint nap ténylegesen azon a pár cselekedeten megy a rágódás, azon, hogy fél éve mit mikor hol és hogyan csináltam.
Az én életem, és az én hibám, az én problémám, nem pedig másé.

Rendben, felfogtam, az idő megoldotta, felejteném, itt is, magánéletben is, de kénytelen vagyok minden nap arra feljönni a fórumra, hogy valaki már megint a témán csámcsog..
Eltűntem direkt két hónapra a fórumról, hogy feledve legyen a téma, de sajnos úgy látom kevés volt..

Szeretném lezárni a témát, nem megtörténtnek tekinteni, nem emlékezni minden nap a rosszra, hülyeségre, de ehhez most már csakis ti kelletek..

értem én hogy megbántad, ez még rendben is lenne, de ott basztad el hogy a fórum elé hoztad. itt ez nem lesz elfelejtve. nyomhatnám a hülye anonymus klisét, ... sőt nyomom is. szóval nem felejtünk. és nem csak úgy a semmiért hozzuk fel gicát újra és újra. hanem mert néhanapján okot adsz rá. okot adsz rá olyan hozzászólásokkal, amikkel vagy sokan nem értenek egyet, vagy paraszt vagy. mert szoktál paraszt is lenni. és ha valaki nem ért veled egyet, akkor az kifejti, hogy nincs, és miért nincs igazad. és ha ezt valaki megteszi, na azt te rohadtul nem bírod elviselni, elkezdesz vergődni, és ilyenkor bizony előkerül a gica téma. néha nem kell hogy vergődj, akkor is előkerül, poénból. de már megint te vagy az, aki túlragozza. nem szóltál volna rá egy szót sem, most én sem írtam volna mittudomén hány sort, mindenki élné tovébb unalmas életét. nem csak a mi hibánk.
Member
Gold: 3.03
May 20 2010 05:01pm
Quote (banyek @ 20 May 2010 23:52)
tadaa.

Quote (bbaallaaggee @ 20 May 2010 23:59)
tadadadaa.

bizony mind a kettő vúcs gyanus. :/
Member
May 20 2010 05:08pm
próbáltam normálisan hozzászólni a témához, és erre a semmiből előjön gicca. És igen, igazad van, mindenben, de mindennek van miértje, és ezt te is tudod..
Minthogy azt is, hogy a témát sem én hoztam fel a fórumra, de igen, ebben is tökéletesen igazad volt, nem kellett volna ismeretlenek előtt csak azért kitálalni, hogy védeni, tisztázni próbáljam magam..

Az, hogy utána és most között miért hoztam pluszba elő, hosszú, de ez is egy magatartási forma, szemléletmód. Hibás, nem hibás, mindegy is..
Itt kicsit minden más, itt mindenki kicsit máshogy áll hozzá, itt mindenki kicsit másképp vicces, és itt mindenki kicsit másképp fogad el dolgokat, ért egyet a másikkal..
Én mindössze próbáltam megfelelni, vagy máskor épp nem megfelelni, de túlragozom, hosszú lesz, szerintem érthető, mit szeretnék most mondani, még ha kicsit kesze-kusza is kissé.
Member
Gold: 3.03
May 20 2010 05:11pm
Quote (banyek @ 21 May 2010 00:08)
próbáltam normálisan hozzászólni a témához, és erre a semmiből előjön gicca. És igen, igazad van, mindenben, de mindennek van miértje, és ezt te is tudod..
Minthogy azt is, hogy a témát sem én hoztam fel a fórumra, de igen, ebben is tökéletesen igazad volt, nem kellett volna ismeretlenek előtt csak azért kitálalni, hogy védeni, tisztázni próbáljam magam..

Az, hogy utána és most között miért hoztam pluszba elő, hosszú, de ez is egy magatartási forma, szemléletmód. Hibás, nem hibás, mindegy is..
Itt kicsit minden más, itt mindenki kicsit máshogy áll hozzá, itt mindenki kicsit másképp vicces, és itt mindenki kicsit másképp fogad el dolgokat, ért egyet a másikkal..
Én mindössze próbáltam megfelelni, vagy máskor épp nem megfelelni, de túlragozom, hosszú lesz, szerintem érthető, mit szeretnék most mondani, még ha kicsit kesze-kusza is kissé.

valamiért én ezt egy őszinte békepipának érzem... :)
Member
May 20 2010 05:15pm
Quote (banyek @ 21 May 2010 01:08)

nem kell megfelelned senkinek. én ha nem értek vele egyet, bárki hozzászólására beírom hogy butafasz, még ha előtte 2 perccel ajnároztam is hogy mekkora jófej. a gica dolgot pedig nem random nyomtam be hanem lackettő kvótjára. téged most itt tényleg nem bántott senki.
Member
May 20 2010 05:21pm
Elnézést, én tényleg bántásnak véltem..
..és hogy most kicsit rövidebb legyek, csak egyetlenegy kérdés, béke ?
Én meg ígérem, hogy ezentúl próbálok máshogy hozzáállni a dolgokhoz ;)
Member
Gold: 124.96
May 20 2010 05:21pm
bazze kisregényt csináltok az én fantasztikus irodalmi topicomból...

szörnyűűűűűűű :D
Member
May 20 2010 05:23pm
Quote (banyek @ 21 May 2010 01:21)
Elnézést, én tényleg bántásnak véltem..
..és hogy most kicsit rövidebb legyek, csak egyetlenegy kérdés, béke ?
Én meg ígérem, hogy ezentúl próbálok máshogy hozzáállni a dolgokhoz ;)

nem akarom hogy máshogy állj a dolgokhoz. a vélemény az vélemény. ne legyén már papucs baszod.

béke? én nem harcoltam veled. gyűjtöttem a pluszegyet, és jól éreztem magam. maradj ilyen.
Member
Gold: 124.96
May 20 2010 05:27pm
azért meglepődök, hogy mostanában látok 2 szónál hosszabb értelmes postokat értelmes emberektől

és most jófej leszek, mert bárki magára veheti, még zöldnap is :D ( persze tőle semmi értelmeset nem láttunk, de a jófejségem határtalan xD )
Go Back To Magyar Topic List
Prev13456712Next
Add Reply New Topic New Poll