Quote (Kajnista @ 15 Feb 2010 14:20)
Sose ismertel RL-ben, addig ne is alkoss rolam velemenyt hogy RL-ben milyen vagyok.
A vélemény könnyedén levonható (még ha meg is tartjuk magunknak) ilyenekből, mint pl. hogyan viselkedsz, fogalmazol, stb., és minden bizonnyal helyes konklúziót vonunk le

Ez az amit úgy tűnik nem sikerül megértened, hogy ez sem kevésbé valóságos, mint az, hogy kimész az utcára és ellopod valaki táskáját
---
A csinos szavakról, hogy miket tudsz csinálni: a fele nem igaz, a másik felét meg a kereső kidobja az első lapon ("lucky us" manapság a legtöbb dolgot kivédik az OS-ek alapból)
A technikai részre inkább ne is reagálj (pm-ben se), úgysem discussolhatjuk, viszont az ethical hacking témakörben otthon vagyok (mert fontos)
Quote (petya_07 @ 15 Feb 2010 14:27)
Ezen mindig mosolygok : )
Ezt te mind el is hiszed szerintem, emlékszem rád mikor próbálkoztál dndvel meg msn en próbáltad átküldeni a 2soros "hack programodat" amin még a mai napig szép emlék nekem : )
Pont erre gondolok. Ez pedig nem más, mint a jellemed egy része, erre voltál képes, és meg is tetted
Biztos vagyok benne, hogy vannak itt akik többre is képesek lennének, és mégsem teszik meg. Persze, mindannyiunkat (legtöbbünket) lenulláztak az elején, ez nem kifogás (a 200 oldalas monológra gondolok)
A jellemedet, és a "how-to" részt (tehát a topic témáját) kitárgyaltuk. Ami pedig a topic célját illeti, hogy fenntartsd a "kajnista" szót: úgysem fog feledésbe merülni, eggyel több negatív szóval kell együtt élnünk, ez van. Mehetsz is

Btw teljesen jóindulattal: egy nyelvtan tanfolyamra ideje lenne elmenni ennyi idősen, nem? Vagy legalább ülj le egy magyar Word elé helyesírás-ellenőrzővel, és játsz vele..