Quote (Ad4mz @ Sun, Jul 19 2009, 05:33pm)
konkurens oldal? mikor te váltig állítottad, hogy egyátalán nem konkurenciája a rakanishu a jspnek
vagy az csak szarkazmus volt amit nem vettem észre?
mindenesetre nem értem miért ne lehetne fenn mind2 oldalon azon kívűl, hogy nem etikus
eredetileg amúgy is a te (vagy janó) oldalára volt postolva
A kezdetektől fogva az volt az oldal irányvonala, hogy csakis és kizárólag eredeti, nem másolt cikkeket közöl, ami más magyar d2-vel foglalkozó siteon vagy forumon nem található, mivel nem akartunk a gportalhoz hasonló d2-oldalak szintjére süllyedni. Le is van ez írva tudtommal valahova, plusz a cikkírókkal is közöljük mindig. Természetesen a cikk a cikkíróé, tehát ő dönti el, hogy hol kívánja megjelentetni, viszont, mint site és forum owner, az már az én dolgom, hogy irányelveinket követve azok után, hogy fel lett rúgva a megállapodás nem tartok igényt a cikkre. Ez nem hatalmaskodás, hanem elvek. Nincs harag, de ebből nem engedek, sajnálom.
Ami pedig a konkurenciát illeti, nálunk a konkurencia a hunsub, azon belül a d2-vel foglalkozó része, nem pedig az egész D2JSP, azért az egy kicsit túlzás lenne. Tehát ami magyar, és d2, az konkurencia.