Quote (ChrystopherNike @ Sun, Jun 15 2008, 04:16pm)
igy van.
ferdit az osszes media, de amit a kurucz.info muvel az egy szanalom.
undorito, gusztustalan, ahogy publikusan cigányoznak, zsidoznak es hasonlok. A nyaltol csorgo szivejes udvozlettel draga magyarok meg az egyeb retardalt szovegektol a falra tudok maszni. Fujj-fujj gyurcsok hajra viktor vitez. ne. pls. Felelmetes az anti-szemitizmus magyarorszagon.
Elkepeszto..
Akár meg is lehetett volna kímélni a topicot ettől a zsidózástól, de akkor már én is pluszegyezek. Te például nem hagysz ki egy alkalmat sem, hogy hangot adj a magyarokkal szembeni utálatodnak. Talán van magyargyűlölet is, nem csak zsidóutálat? Őszintén szóval én sem szeretem a magyarokat, mert egy összetartásra képtelen népnek tartom magunkat, és elég végignézni az átlag magyarokon, meg a szájtépésen ami folyik és máris felbosszantom magam, hogy halálra vagyunk itélve. De ezzel együtt zavar, ha más is szidja, mert a magyar nép az én kis szivem csücske.
Az antiszemitizmus kapcsán meg kell említenem dr. Regös Péter Magyar Zsidók Világszövetsége ex-szóvivőjének rendkívűl szimpatikus kijelentését:
"Szerintem a magyar az egy alacsonyabb rendű faj. Ígérem, ahol csak tehetem életem minden területén ártani fogok és akarok Önöknek"
Csak az én fülemben csengenek vissza Hitleri frázisok, vagy másnak is ismerős lehet még. Mondjuk nem is meglepő azok után, ahogy írtják a palesztín népet tankokkal és bombákkal, illetve a zsidó nép története is végig hemzseg a városok kiírtásától és hasonló történetekről. Elég kegyetlen nép.
A magyar antiszemitizmus meg létező jelenség, viszont érdekes módon egyetlen egy zsidót sem vernek soha össze, egyetlen egy zsinagógát sem firkálnak össze és egy zsidó temetőt sem gyaláznak meg (de legalábbis 10 évente ha egyszer előfordul és ugyanúgy megtörténik keresztény temetőkkel, nagy részük puszta vandálkodás). Ha romokban a gazdaság, akkor mindig fel lehet hozni, hogy már megint 3 kopasz randalírozott részegen valahol és el lehet terelni a valós problémáról. Erre mindenképpen jó.
Antiszemitizmus meg annyiban van, hogy mindenki hőbörög, ha a zsidók érdekei mögött magyar érdekek sérülését látjuk, de attól még senki nem bántja őket. Én például mindig örömmel nézek egy ortodox zsidóra, mert jó látni, hogy valaki megtartja a vallását és követi a hagyományait.