Quote (Atranaxia @ 1 Nov 2012 16:39)
hát andy helyett inkább meempot raknék rá, szerinem sokkal többet ér (akár a 120 psy res ha már cm)
elég soványnak tűnik de jó ötletet adott ty
ha már ilyen 120k fölött dps nem ls > loh? vagy ennyire jó az loh?
én triumvírt terveztem valami random közepesebb fegyóval tal armor tal amu hellfire ringem + soj + inna pants + valam irandom ms es csuka, a többi rare
archonhoz nem elég fegyón 2%+ ls + magic weapon +1.5% ls rúna? vagy inkább pure loh?
én is inkább elhajlanék cm felé is, mert ha véeltlen kifutok az archonból onnantól kezdve lefoshatom magam
nekem is a mempo lenne a kiszemelt upgrade de 250+

azt dunno hogy elég-e, de ezért is kell ias, hogy többet procoljon minden (loh, critek, etc -> chantodo mellett szólnak a dolgok)
amit én látok, ha ez segít: 1,5% ll (blood magic) + 660 loh van, de ez elég kevéske 270k-val -- Archon 40%-ával meg Prismatic-al már bírja (~1000 allres mert GC is van), de nem mondom h. tökéletes, ha meghalt 1-2 a packból, rá kell telézni hp orbokra, hogy biztonságban legyek (vagy B lehetőség, van körülötted töltelék mob, és van life after each killed statod, Lestat öccse adott amut nekem 1k ilyennel és többet ér kb mint a loh meg lifesteal együtt, beszorozva kettővel) -- persze ez reflectről szól, normális pack izi
btw inna pants elég tré, nem tennék rá -- drága és nem ad semmi értelmeset, leszámítva 8-9% ias (buksz intet, vitát, resistet vagy lohot, ...)
This post was edited by Anarkin on Nov 1 2012 08:55am