Quote (AngryBug @ May 25 2020 02:25pm)
ha elakarom mondani a véleményem nem a hátad mögött tenném, mert ismerlek
de kurvára nem tudom mi történt veled.
Pontosan te vagy az, aki anno ugyanúgy foggal körömmel küzdött a saját igazáért bármilyen elvetemült témában, hiába volt az, hogy 50 másik ember más véleményt képviselt.
Smat hisz valamiben, és elkezdett valamit amiben idővel fejlődhet, nem lesz mindenkiből egyből quality content creator, de valahol el kell kezdeni, rohadtul nem értem mi ez a flame.
Azt szintén nem értem, hogy miért itt reklámozza magát, ennyire provokáló módon.
en mar leirtam a masik topickban hogy igazabol nemis lattam a videót, csak az elsot amiben vmi etteremben kajalt, na az tenyleg nezhetetlen volt es elis mondtam neki de ott is az lett a vége a diszkussziónak kb hogy ő jobban tudja szal qsojak
aztan volt a masodik video, ahol leirtak neki hasonlo dolgokat mint en korabban szal gondoltam nem fejlodott semmit, plusz triggerelt engem hogy minden kritikara azt irta hogy akkor csinalj jobbat, szal ugattam egy kicsit de legalabb lett belole par quote worthy post
igy hogy megneztem a videot mar annyira nem jogos az ugatas reszemrol mer sokat fejlodott a korabbihoz kepest szal akar meg lehet is belole vmi, de persze ez amúgy teljesen mellékes mert jol esett ugatni