Szervizelted előtte? Pl. én most kerékcserénél vettem észre, hogy a belsőm megnyúlt, inkább cseréltem, mondjuk visszarakni sem tudtam volna, legalább 5 centivel megnyúlt.
Én egyszer kaptam egy durvább defektet, 30-40-nel jöhettem Istenhegyiről és durrdefekt lett a vége ( országútit aznap hoztam el, teljesen új volt, eléggé befostam. azóta 3500 km-en keresztül semmi, bár a külsőm eléggé overkill volt )
Persze előtte tíz perccel beleálltam egy ereszcsatornába, meg azt hittem, jóval könnyebb lesz tekerni az bicót. Hát montihoz képest nagy l****t. Rá kellett jönnöm, hogy semmi kondim.
Ezen kívül össz 2-3x volt tüske / szilánk miatt, persze mindig a legrosszabbkor. ( időre kellett mennem )
Inaktív vagy strava-n. : (
Én úgy vagyok ezzel, hogy becsülöm, aki már rászánja magát és ráül a biciklire. Az élvezet a lényeg. Én is inkább csak a saját magam húzására tolom, illetve baromi jó kondit ad.
--
Jöhetnek bicós képek is, kíváncsi vagyok, ki mennyit teker. Én nagyon rákattantam az országútira. Tervezek majd megint egy montit, de azt valszeg csak már jövőre.
Lehet benevezek egy egy új kerékszettre, a Conti GP5000 nagyon bevállt, jól tapad, könnyű és alacsony a rolling resistance.
Őt néztem ki, 80k. Carbon nem kell, amúgy is alu a vázam. ( karbon a villa mondjuk )
Bár hasonló árban van DT swiss, az kb 200 grammal könnyebb, egyelőre olvasgatok.
Plusz hazáig van rendesen emelkedő, compact az középső tányér, hátul pedig 11-28, itt lehet, hogy felmegyek 11-30 / 11-32-re, hátsó váltóm nem tudom mennyire díjazza.
Láncot is kéne egyidejűleg cserélni akkor már ( Ultegra kazettával még jobb lenne a váltás, jelenleg 11-es 105 van rajta, ez nekem bőven elég, akár még versenyhez is [ majd később, amúgy sem vonz annyira ] )
https://bringalandbl.cdn.shoprenter.hu/custom/bringalandbl/image/cache/w900h900wt1/Fulcrum%202019%20k%C3%A9pek/racing6a.jpg?lastmod=1620662221.1615549770Nemrég kapott új bandázst is. ( elsőre raktam fel, ahhoz képest egész ok )
Ezen kívül még tervezek egy normálisabb órát + pulzusmérőt. ( Bryton 420-t néztem ki )
Meg újra fogom most bowdenezni az egészet, baromi sokat számít.
Szerencsére egyre kevésbé félek az úton, autók között, erre a fű is rátett egy nagy lapáttal.
Majd dobok fel képet a kecskéről. Idei cél amúgy 5k, jelenleg 450-nél járok, elég sokat betegeskedtem év elején, meg a fogyással is kell kezdenem vmit ( megint 63 kilo vagyok ), de mindent összevetve életem egyik legjobb döntése volt a roadbike.
hat lepokhaloztam, letorolgettem, meg felfujtam a kerekeket, szal ja, meg volt az eves nagyszerviz