Bazsa, runa nélkül ne jungelezz ,ne új champet vegyél hanem vegyél runákat, ha leesint szereted akkor vagy full flat ad mind, vagy armor pen red, hp/armonpen quint, armor seal, magic resist glyph, egyszerüen az egész teammet hátrányba viszed azzal ,hogy nem tudsz gankelni, nem tudsz fejlödni, semmit nem érsz.
Egyébként leesin szeirntem se rossz laner, solotop pl, midre tényleg nem az igazi, ha flat ad runáid vannak akkor early killekre menj , q+e combo rohadt sokat sebez early, harrasolni is tudsz, q-zod kiütöd aztán w vel minionra visszamész egyböl miután kiütöd a qt.
Quote (TresholdOfUniverse @ Aug 18 2011 10:12pm)
lee sinnel ne lanelj mert fos, hanem junglezzal vele.
1v1 lanet meg vegkepp felejtsd el.
Miért lenne annyira rossz 1v1 lane? Dreamhacken még miden is játszották, solotopra elég erős, nehéz gankelni és nagyon erős early
Quote (TresholdOfUniverse @ Aug 18 2011 10:16pm)
aha. 1v1 lanen? es megis miafaszt fog csinalni egy sion, malzahar, brand etc ellen?
imadom amikor hulyesegeket beszeltek aztan bebizonyitjatok egymasnak, nem hallgattok a tanacsra, aztan sirtok h nem tudtok jatszani.
sion az egy vicc szerintem miota 1.5 s re vitték a stunt, a mana costjai is horribilisek nagyon szar ap carry, ad-ra meg nagyon sok farm kell neki, brand ellen , w vel kilehet kerülni a pillar of flamest, és ha q val eltalálod megölöd vagy fél hpra viszed, malzahár ellen meg gondolom probáld landelni a qt és alapvetően defenzíven
btw valamelyik nap néztem high elo stream asszem dan dinh vagy hsgg és vagy 2x leesin ment top solo
This post was edited by championmath on Aug 18 2011 02:41pm