Quote (Cpt_Ghost @ Jul 25 2011 09:15pm)
a terran minden csak nem op
ghost baszki, hagyd már abba a sírást... kibaszott idegesítő...komolyan mondom, kurvagyakran van hogy figyelmetlen vagy,
de ofc én is... hidd el ha valaki tudja használni a terra fajt, az már kibaszottul sokat számít, és te is tudod
hogyha valaki béna protossal, vagy zergel, akkor kurvára te fogsz győzni, viszont ha az ellenfél tudja hogy kell téged counterelni, akkor ne lepődj meg ha valaki legyőz...
mikor micron funoltunk, akkoris csomót rageltél, pedig nekem is volt olyan köröm, mikor csak attack move-val győztél... kicsit fárasztó már nem?
szerintem a terránál is vannak op egységek, de szerintem a terran sosem a harci erejével fog győzni egy meccsen.. míg a protoss és a zerg teljesen más kategória.. ( csak diamond felettiek basszanak le, ha ez nem igaz )
Mindig azt mondom, ha úgyérzed hogy valami op, akkor játsz azzal, ha meg nem akarsz, akkor tanulj, a terran igenis kurvára erős faj
Quote (CyberPunk666 @ Jul 26 2011 09:54am)
jó, de a terranoknak meg ott van a scan. a protossoknak meg a warpgate.
szerintem mind a 3 fajnak megvan az aránylag könnyen elérhető igen imba képessége.
this, az ember találja meg magának azt a fajt, amit a legjobban kitud használni, faszt kell minden lófaszért sírni..
This post was edited by AngryBug on Jul 26 2011 05:00am