Quote (Ghostmasterq @ Oct 24 2014 08:22am)
Jesszusom milyen brutal álmom volt
kéne official álmos topic
én azt álmodtam h vmi strandon voltunk már nem tudom kivel ami aztán átalakult egy ilyen teremmé
pontosabban két teremmé (nemtom hogy) és bejött vki aki aztán kiment én utánafutottam és visszahoztam a második szobába és ott elkezdtünk harcolni (volt mágia is) és én csaj voltam és gyöztünk és felugrottam az asztalra vmi infot ki akartam szedni belöle de visszamentem az ajtohoz bezárni
erre látom hogy jön épp kisgrofo hát mondom én beengedem és utána zártam csak be
de ahogy bejött kisgrofo az elso szoba tele lett emberrel én meg kiáltoztam hogy nézzétek csak kit hoztam nektek aztán visszamentem a másik szobába ami addigra már megint strand volt és csak ott feküdtünk azzal a lánnyal a másik foszerral és mondta a lány éhes jo mondom a másik szobába buli van hozok vmit
erre kimentem de a strandon futottam végig és ugy jutottam el a másik szobába volt rántott sajt/hus meg ilyen dolgok de csomo idöbe tellett mire összevadásztam
aztán az álom elején volt vmi h gyaloglok vhol összevissza és ezek után oda kerültem megint de vissza akartam jutni arra a másik helyre
vmi embernek elvette egy sas a szörfdeszkáját de nem sikerült neki szörfölnie ezért otthagyta a vizben és elrepült
én meg mentem tovább és bejutottam egy faluba ahol voltam csak most a másik végébe és nem tudtam merre kell menni vmi gazdasághoz értem ami zsákutca volt mentem vissza bejutottam vmi helyre ami elott rendörök voltak és vagy 500 ember ott várt vmire minden emeleten én meg fel akartam menni a legutolsora is de vmi fasz szolt hogy ott már tele van és becsukta az ajtot (az alsobbi emeletrol)