Quote (jarabekg @ 8 May 2014 22:46)
elso korben kaptam egy egy zoot
az erzes amikor uth buzzard a kezemben volt, es tudtam hogy 5. korre baszhatom a gamet eleg rossz volt

csak azert eleg rossz ez, mert en nem igazan tehetem meg, hogy csak ugy atalljak masra, miutan az a 800 dust amit kifizettem a deckert teljesen felemesztette a tartalekaimat, a hoggeremet meg a van cleefemet meg betortem leeroyert :<
tudom hogy miracle rugonak nem mindig raknak mostansag cleefet, de ahhoz is hianyzik 2 prep also hangon, ami 800 dust.. Tegnap is nyitottam ket pakkot, es minkettobol disench extra cards es 40 dust lett
Ez a midranges meg tetszett, passzol azokhoz a budget deckek stilusahoz amiket eddig jatszottam, meg kezdtem belejonni, kapasbol jott is a nerf. (Lolban is mindig ez volt, mire nagynehezen osszekuporgattam a kis casual farmolasbol a herot, ket hetig elveztem a jatekot, aztan jott a nerfhammer)
Na mindegy, hatha nyitok egyszer ket golden legendaryt egy pakkban, es akkor majd kiverhetem ra.
Persze a blizz megigerte, hogy igy nem fog nerfelni ebben a jatekban, lifecoach streamjet neztem, (kb a legjobb streamer akit valakit lattam akarmilyen jatekbol), es o is arrol beszelt, hogy ez igy eleg hulyeseg, inkabb hunters markot kellett volna nerfelni vagy valami ilyesmi, de ezzel teljesen taccsravagtak a huntert, es hogy ilyet ccgben nem lehet csinalni.
azert tegyuk hozza, hogy az elozo uth nerfkor pont ugyanugy sirt az egesz vilag, hogy mi lesz most a hunterral, jatszhatatlan lesz top tierbol, aztan csak rajottek az emberek, hogy megse olyan szar az
+ hozza kell szamolni azt is, hogy a meta valtozasaval is valtoznak csomot az eroviszonyok, ha egy kicsit is eltolodik control iranyaba, maris nem lesz gaz a 3 manas uth
persze, most mindenki rohan hanyatt-homlok a huntertol, meg megy a nagy doomsaying, de majd csak visszatalalnak hozza
mondjuk ahogy erzed, de 1 zoo elleni lose nem valami eros erv nekem, tekintve, hogy minden classnak eleg fasza early drawk kellenek hozza, hogy megallitsa