Quote (Karan2_Returned @ 11 May 2020 09:31)
Mar az elsö par kommentnel fogtam a fejemet de az utolso az feltette a pontot az ire.
szerintem ezzel mar dicsekedtem itt a forumon, de egyszer egy rekesz sort nyertem egy olyan fogadason hogy augusztus vegeig lesz-e masodik napja a foldnek (kb 10 eve, valamilyen jovendoleshez volt koze de mar nemtom).
az emberunk olvasott valami ezo baromsagot, neki ertelmesnek tunt, es nemcsak fogadott ra de a sort is szallitotta (amit azert vele egyutt ittunk meg, csapatosan) azzal h biztos valamit elszamolt valaki
sok ember ilyen kornyezetben no fel, nem tanul meg racionalisan gondolkozni de azert az agya ugyanugy keresi az osszefuggeseket es nagyon meg tudjak egymast talalni az orultsegeikkel. a legtobbel ugyanakkor lehet ertelmesen beszelni es a hulyesegeikrol is le lehet oket beszelni, csak nehany erzekeny pontot kerulni kell ami belejuk egett (eg.: az 5G nem jo, de legalabbis dimenzio ugras nem lesz)
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ 11 May 2020 09:54)
en szeretnek dimenziot ugrani tbh
szivesen meghallgatnam az ertekezesed arrol, hogy miert van ilyen nagy keresztmetszete a hagyomanyorzo kozossegnek es az osszeeskuves elmeletek tamogatoinak
nem tudom
a legtobb hagyomanyorzo nem volt ilyen egyebkent, de kb minden csapatban volt egy nehany fos klikk ilyen emberekbol
This post was edited by SteelMeetsSteel on May 11 2020 02:01am