Quote (bajcli @ May 8 2014 09:11pm)
en maradnek midrangenel, az meg egy eleg szorakoztato playstyle, meg nem is nagyon tudom olyan nagyon kifejezett counteret
max ramp druid talan, de 2 hunter's mark +1 deadly shottal meg tobb removalod is van, mint a legtobb mas classnak, csak max jo value buzzard uth kombokat nem fogsz tudni kihozni ellenuk
probald ki, aztan ha nagyon fos, max probalsz mast
elso korben kaptam egy egy zoot
az erzes amikor uth buzzard a kezemben volt, es tudtam hogy 5. korre baszhatom a gamet eleg rossz volt

csak azert eleg rossz ez, mert en nem igazan tehetem meg, hogy csak ugy atalljak masra, miutan az a 800 dust amit kifizettem a deckert teljesen felemesztette a tartalekaimat, a hoggeremet meg a van cleefemet meg betortem leeroyert :<
tudom hogy miracle rugonak nem mindig raknak mostansag cleefet, de ahhoz is hianyzik 2 prep also hangon, ami 800 dust.. Tegnap is nyitottam ket pakkot, es minkettobol disench extra cards es 40 dust lett
Ez a midranges meg tetszett, passzol azokhoz a budget deckek stilusahoz amiket eddig jatszottam, meg kezdtem belejonni, kapasbol jott is a nerf. (Lolban is mindig ez volt, mire nagynehezen osszekuporgattam a kis casual farmolasbol a herot, ket hetig elveztem a jatekot, aztan jott a nerfhammer)
Na mindegy, hatha nyitok egyszer ket golden legendaryt egy pakkban, es akkor majd kiverhetem ra.
Persze a blizz megigerte, hogy igy nem fog nerfelni ebben a jatekban, lifecoach streamjet neztem, (kb a legjobb streamer akit valakit lattam akarmilyen jatekbol), es o is arrol beszelt, hogy ez igy eleg hulyeseg, inkabb hunters markot kellett volna nerfelni vagy valami ilyesmi, de ezzel teljesen taccsravagtak a huntert, es hogy ilyet ccgben nem lehet csinalni.
This post was edited by jarabekg on May 8 2014 02:49pm