Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ May 4 2020 10:52pm)
nekem prusa 3d nyomtatom van, azt ajanlom, dragabb fele, de ertelemszeruen pontosabb is
hobbibol csinalok vele ezt-azt. amugy lehet 3d nyomtatott cuccokat rendelni is olcson. csak kivancsisagbol: neked mire kell, hogy sajatot akarsz
Nem nez ki szarul bar ha kulon veszek nyomtatót akkor lehet kicsit lejjebb adom de valami ilyesmi a terv, eleg sokat craftolok es rengetegszer volt hogy flexel kellett vagnom femet meg drotbol hajtogatni olyat amit egy kis nyomtatott brackettel el lehetett volna intezni (kocsiakksi pant, millio elektromos szarom elemtartoja, haza, ha mar ptdk felhozta raketanak szarny, coupling reszek, hangyaknak eteto, haz, tereptargyak, sokat szorakozok ledekkel azoknak haz/kabel elvezetes etc
Tudom h lehet siman nyomtattatni, pld a hanygahazat amit terveztel anno ugye kinyomtattattam de eleg cba mindig elmenni + varni rajuk stb, kitalalok valamit masnap beszerelhetem az a komcepcio
Quote (SteelMeetsSteel @ May 4 2020 11:17pm)
szakforumra menjel, ha raketa alapanyagot akarsz gyartani akkor olyanra, ott kerdezd, mert lehet h mar az anyagok sem az igaziak amikben gondolkodsz (a raketa csak pelda)
nalunk gyartasban a lezeres vagast/"forgacsolast" csak ott hasznaljuk ahol nagyon muszaj, 3d nyomtatoknal nem tudom hogy van de en sok jot nem tudok mondani rola
Vagasnal foleg akril elemek szeleinek preciz vagasa lenne a lenyeg hogy utana “kotesbe” egybe tudjam Illeszteni oket, meg kulonbozo hajszalvekony lyukak/vagasok amin pld egy hangya nem de viz/levego atjut
A rossz is erdekel, ilyen youtube crafterek akiknek hozzaferese van hasonlo eszkozokhoz (bar gondolom jobb tier mint amit en vennek) azok eleg jo hatasfokkal tudnak veluk dolgozni bar ofc van ami 3. Ra nem tori el a cnc fejet vagy nem torik/eg szet maga az anyag
Mint irtam kulon kulon jo resourcek vannak de szivesebben vennek 3 az 1 ben dolgot amirol viszont infohianyom van ezert gondoltam itt ugyis holdbanyasz mindenki
E/ ez az akril kotesbe jol retardaltul sikerult, mint a japan wood joint googleba olyanra gondolok
This post was edited by cowding on May 4 2020 03:50pm