Quote (cowding @ 4 May 2020 22:37)
Van valakinek relevans tapasztalata hobby 3d nyomtatas/cnc marasba?
Venni akarok egy 3d nyomtatot fixen, meg melle egy lezer/cnc vágó/marót
Nyomtato az magatol ertetodo, a masiktol akril, fa vágást remélek és inkább a precíz élek a fontosak mint a szintenkénti maràs de nem tudom fixen jobb lenne e a lézer (diodas lehet gyenge, co2 csoves meg mar kicsit tobb mint ami kene nekem talan)
Van 3 in 1 opcio egy ket gyartotol de itt eleg keves a rewiev a minosegrol pedig ez lenne a legjobb obv, vagy tudok venni kulon nyomtatot meg az egyik vago alkalmatossagot is, itt ugye nagyobb helyet foglal el a ket gep, kebelezes software kulombsegek etc a negativum de itt vannak trustedebb tipusok meg sokkal nagyobb valasztek
Mind2 opciot olyan 1k$ magassagaban oldanam meg, 20-30 cm dimenziok az igenyeim minden iranyban
Szakertes pls
szakforumra menjel, ha raketa alapanyagot akarsz gyartani akkor olyanra, ott kerdezd, mert lehet h mar az anyagok sem az igaziak amikben gondolkodsz (a raketa csak pelda)
nalunk gyartasban a lezeres vagast/"forgacsolast" csak ott hasznaljuk ahol nagyon muszaj, 3d nyomtatoknal nem tudom hogy van de en sok jot nem tudok mondani rola