d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev13933943953963974114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
Aug 1 2011 02:03am
Quote (RussianCrockodile @ Aug 1 2011 08:02am)
blablablabla

mese

mondjuk ahelyett hogy beraknak egy ilyet inkább dolgoztak volna azon, hogy ne legyen semmi bot vagy hasonlo

bnet forumon elég durva cry/rage megy : D

This post was edited by sylke on Aug 1 2011 02:04am
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Aug 1 2011 02:05am
Quote (sylke @ Aug 1 2011 08:03am)
mondjuk ahelyett hogy beraknak egy ilyet inkább dolgoztak volna azon, hogy ne legyen semmi bot vagy hasonlo

nekem valahogy kurvára elvette a kedvem ez az egész
Member
Warn: 10%
Aug 1 2011 02:06am
Quote (sylke @ Aug 1 2011 10:03am)

bnet forumon elég durva cry/rage megy : D

vouch és amit rezs írt az is gigavouch amúgy fűleg ha tényleg úgy lesz ahogy temondtad...csomó cucc 1 centért aztán aki nem a megjelenés után NEM egyből kezdni 1 dollárból épít 3 karit

This post was edited by RussianCrockodile on Aug 1 2011 02:07am
Member
Aug 1 2011 02:07am
blue post:

"You only need to attach your Battle.net account with a third party if you want to cash out.

When you sell an item you have two choices, the money goes to your Battle.net balance where you can use it to buy more items, or buy stuff in the Blizzard store, or you can choose to send it to your third party payment provider account. Once the funds are in either they can't be transferred between each other. It's a question of keeping funds to keep playing in the auction house, or shifting out funds to get it as cash.

The third party payment provider hasn't been named yet since we're still inking that contract, but it's a reputable one, for sure.

Anyway, you don't have to unless you're planning to cash out."

ez is érdekes
ezzel viszont nem annyira rossz, mert itemet csak akkor tudsz venni dollárért, ha eladtál vmit AHban és a bnet accodra raktad
bankkártyárol nem lehet utalni bnet accra

szerintem igy azért kicsit barátibb

This post was edited by sylke on Aug 1 2011 02:10am
Member
Warn: 100%
Aug 1 2011 02:15am
Quote (sylke @ Aug 1 2011 08:07am)
blue post:

"You only need to attach your Battle.net account with a third party if you want to cash out.

When you sell an item you have two choices, the money goes to your Battle.net balance where you can use it to buy more items, or buy stuff in the Blizzard store, or you can choose to send it to your third party payment provider account. Once the funds are in either they can't be transferred between each other. It's a question of keeping funds to keep playing in the auction house, or shifting out funds to get it as cash.

The third party payment provider hasn't been named yet since we're still inking that contract, but it's a reputable one, for sure.

Anyway, you don't have to unless you're planning to cash out."

ez is érdekes
ezzel viszont nem annyira rossz, mert itemet csak akkor tudsz venni dollárért, ha eladtál vmit AHban és a bnet accodra raktad
bankkártyárol nem lehet utalni bnet accra

szerintem igy azért kicsit barátibb

na...kicsit megnyugodtam

//

Egyszerre hat használható skillünk lehet

Egyszerre három passzív skilled lehet (régebben trait)

Nem költhetünk többet pontokat a skillekre & traitekre

A skilleket, passzív skilleket az általunk unlockolt slotokba választhatjuk, szintkövetelmény (elvileg) marad

A skillek a szinteddel és a geareddel scalelődnek, nem a pontokkal amit rápakolsz

Gyakorlatilag nem kell respec, bármikor bármit megváltoztathatsz
Member
Gold: 85,930.00
Aug 1 2011 02:25am
d3bol fogom fizetni a wow gametimeot, ok.
Member
Aug 1 2011 02:28am
Quote (Rezs @ Aug 1 2011 08:15am)
na...kicsit megnyugodtam

//

Egyszerre hat használható skillünk lehet

Egyszerre három passzív skilled lehet (régebben trait)

Nem költhetünk többet pontokat a skillekre & traitekre

A skilleket, passzív skilleket az általunk unlockolt slotokba választhatjuk, szintkövetelmény (elvileg) marad

A skillek a szinteddel és a geareddel scalelődnek, nem a pontokkal amit rápakolsz

Gyakorlatilag nem kell respec, bármikor bármit megváltoztathatsz

ez viszont a lehetö legnagyobb faszság
butitsuk le a gémet az átlag 12 éves nyomorék amcsi szintjére
Member
Gold: 1.00
Aug 1 2011 02:29am
nem kell fosni. A blizzard eleg korrektul szokott eljarni, szoval tuti nem fog senki 1dollarbol 1het utan fullos karit epiteni.

Raadasul az elso seasion biztosan nem olyan lesz, mint most a masodik resz. Egy csomo ido mire kitapasztaljak a jo buildeket. Nem lesz itt az elejen olyan celiranyos farmolas mint most.

Szerintem tobb honap mire a jatekmechanizmusok szeles korben ismertek lesznek. Mire kialakulnak a maxos osszeallitasok.

Meg ha a dupet megoldjak, akkor azert a ritka cuccok ritkak maradnak sokaig.

Ez a penzes ah meg fake, HA nem lehet kivulrol penzt betenni, de kivenni igen, mert gondolod a blizzard kifizeti neked dollarban amit talalsz? Meg ha senki nem tud befizetni, akkor honnan indul el az egesz? Senki nem tudna vasarolni.

Amugy az itemshop meg amugyis jelen lenne. Ezert inkabb a blizze legyen a penz. Kell valami amibol szintentartjak es ez a fee meg mindig jobb, mint a havidij.
Member
Aug 1 2011 02:31am
Quote (CyberPunk666 @ Aug 1 2011 08:29am)
nem kell fosni. A blizzard eleg korrektul szokott eljarni, szoval tuti nem fog senki 1dollarbol 1het utan fullos karit epiteni.

Raadasul az elso seasion biztosan nem olyan lesz, mint most a masodik resz. Egy csomo ido mire kitapasztaljak a jo buildeket. Nem lesz itt az elejen olyan celiranyos farmolas mint most.

Szerintem tobb honap mire a jatekmechanizmusok szeles korben ismertek lesznek. Mire kialakulnak a maxos osszeallitasok.

Meg ha a dupet megoldjak, akkor azert a ritka cuccok ritkak maradnak sokaig.

Ez a penzes ah meg fake, HA nem lehet kivulrol penzt betenni, de kivenni igen, mert gondolod a blizzard kifizeti neked dollarban amit talalsz? Meg ha senki nem tud befizetni, akkor honnan indul el az egesz? Senki nem tudna vasarolni.

Amugy az itemshop meg amugyis jelen lenne. Ezert inkabb a blizze legyen a penz. Kell valami amibol szintentartjak es ez a fee meg mindig jobb, mint a havidij.

ja azt a postot lehet kicsit félreolvastam :c
Member
Warn: 10%
Aug 1 2011 02:33am
A blizz meg se érezné ha 0 ftért osztogatná ezentúl a játékait
Quote (sylke @ Aug 1 2011 10:28am)
ez viszont a lehetö legnagyobb faszság
butitsuk le a gémet az átlag 12 éves nyomorék amcsi szintjére

sad:/
Go Back To Magyar Topic List
Prev13933943953963974114Next