Quote (sylke @ 29 Apr 2015 13:54)
ez érdekes amugy, mer dotában pl amig elohellben vagy tényleg mindenki egy nyomorult, de amint mondjuk egy nagyobb szintre jutsz (4k++++, nemtudom itt anamy diamondja mennyit jelent, de sztem kb ugyanaz) értelmesebb emberekkel fogsz gémelni
ofc ott is flamelnek meg mindenkit hibáztatnak, de ha normálisan válaszolsz nekik akkor hirtelen ök se flamelnek tovább
tök durva, hogy ha pozitivan állsz a dolgokhoz és inkább csak azt mondod nekik hogy x elvesztett teamfight után szerinted mit kéne csinálni akkor mindenki jobban áll hozzá a dolgokhoz és nem az lesz hogy fél orán keresztül megy a flame, meg allchatben a REPORT SMAT PLS
alapjáraton kedves ember vagyok, és így álltam minden játékhoz. mostanába kezdtem el csak ezt a stílust, de amikor straight win van, akkor persze mindenki forma, meg sajnálkoznak hogy hibáztak játék közbe, de amint fordul a kocka, jön a blame.
amúgymeg challengerbe nagyon jó a community mert oda nehéz bekerülni és a playerek 75%-a már ott játszik egy ideje, ismerik egymást
azt mondták hogy NA community is egész jó, amint lesz rá lehetőségem megy a transfer
btw megkaptam a xerath skint, most fogom tesztelni