Quote (mikroman @ 22 Dec 2009 18:54)
Evilsosa: nem szándékoztam sokat fordítgatni, vagy tekergetni, de amilyen ügyes vagyok néha a végén lemarad a kép, aztán valamiért nem jön a válasz:)
Vagy az a bibi, hogy nem érted ami le van írva, és kellene fordítás???
Ami tudtommal tiarán érték az többnyire a 2skill, vagy 3 egy ágról. 20 fcr, 2 socket (vagy 3), esetleg jó magas life. Ezekből ha 2-3 megvan akkor már nem Charsi viszi. Ami plusban van rajta az meg "csak" hab a tortán. Persze ettől még érhet 10, 100 vagy több fg-t is. Annyira nem vagyok ám képben

Azért Vismajor jelenlegi anyagi fedezeténél többet remélek érte

Egy 2nec 20fcr 2 sox magic nec tiara is értékes és használható, 25 lifeal gosu. 500+ izin, atm assa-nec circ jól megy, akár 800+t is mondanék (bár ezt már nem biztosra), nagyon szép!
Vis: 12.5 stat: 25 life. 2sox meg _nagyon_ (értsd NAGYON) jó dolog, mivel kibebaszott módon variálható, olyat csinálsz belőle amilyen neked kell: 2 jewellel gosu dex-str-fhr storm build mellé, 2 berrel gosu damred, 2 jahhal gosu life, 2 shaellel nais fhr, szóval gyakorlatilag minden necnek win egy ilyen circ.
Még annyit, hogy upolnám diademre: aki megveszi, az is megteheti ezt ofc 2 fg-ért, mégis úgy vettem észre, hogy diademben sokkal többért el lehet adni.
Quote (dementria @ 23 Dec 2009 16:52)
euscl
http://i47.tinypic.com/30vchsk.jpg
~40-50-re saccolnám. Kár, hogy nem mastert ad. :/