Quote (TrollBoss @ Apr 13 2015 12:49am)
nem tudsz mondani EURÓPÁBAN ÉS AMERIKÁBAN (kiemelem, hogy VÉLETLENÜL SE HOZD SZÓBA A VÁGOTTSZEMŰEKET) aki enemy junglerpressure ellenére nyer farmban, solokilleli enemy midlanert
elolvastam azt a rákot amit linkeltél, ami egy full of bullshit, látszik hogy valami infantilis barom írta
" But in the end, other NA mid-laners eventually caught up with him. Some people see this as a skill gap being closed. "
igen, link, hai, meg az ilyen atombalfaszok tényleg utolérték, ezek nem hogy fejlődnek, visszafejlődnek
utolérték =/= kiismerték a playstyleját
és látod, mindenki rábaszik "höhö ismerjük bjerget ezt meg ezt pickeljük akkor countereljük"
általában olyankor lesz ilyen 7-0 11-0 bjerg
ez olyan mint azt mondanám utolértem skill levelbe yupit
ami csak abban merül ki hogy tudom mit pickel, és én elbújok előle valahol a nexus közelében, meg ne öljön
tldr látszik csak nézed a gamet, nem érted, na és eun együttvéve a legjobb mides bjerg
te nem tudsz olvasni?
pont ugyan az írja amit mondasz
But in the end, other NA mid-laners eventually caught up with him. Some people see this as a skill gap being closed.
But in reality, it was more a result of NA adjusting to Bjergsen's playstyle. The end of the initial Bjergsen shock.
ennyi
bjerg overrated, es ez be is bizonyosult amikor PoE rakakalt, ugy hogy eletebe osszesen 3x allt elotte stagen
az hogy ezeket tragyale NA midesek alazza jungle pressure ellenere, az olyan, mintha ovodaba verekede valaki, az ovoneni meg megtapsolna, hogy milyen eros karateka XD