Quote (-joey- @ Apr 13 2020 05:29pm)
Ma végigtoltam újra a Ringing of Victory-t.
Továbbra is azt mondom, hogy a legepicebb map, amit valaha játszottam. Hihetetlen jól el vannak rejtve a titkos ösvények.
A 3 bebörtönzöttnél elbasztam, mert elfelejtettem, hogy náluk van a town portal, én meg szépen kinyitogattam a főhőssel az összes pandoras boxot (az adta volna az expert earth magic-et, hogy lehessen bármelyik városba tp-zni).
Szóval ott ragadtam a faszba.
Aztán eszembe jutott, hogy van egy side quest, amivel meg lehet szerezni az összes 5-ös szintű varázslatot (fly, dimension door), úgyhogy a másik heroval gyorsan megcsináltam (itt is kibaszott beteg, ahogy eldugták a red tent melletti titkos ösvényt, amivel angyalt lehet szerezni).
Ezt kösz, meg fogom nézni.
Már csak pár simítás van hátra, aztán kész is a mod, már csak a megosztás rész lesz hátra.
Előző héten kb 50 órát öltem bele, 3x gyorsabb lett a képkeresés is (ez alapján detektálja a játék aktuális állapotát).
A town-ban görgővel lehet kiválasztani az építést, illetve a creature-ket.
Marketplace-nél lehet szövegesen vásárolni, pl.: 10 crystal from gold -> 10 kristály, goldból, etc.
A héten majd töltök fel róla új videót is, aztán végre elkezdek játszani is.
Még van egy csomó ötletem, mivel megtalátam a memóriacímeket is a játékhoz, de ez majd csak a következő verzióban.