d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev1391392393394395473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Sep 16 2022 03:53am
Quote (MarcusD @ 16 Sep 2022 10:30)
gondolom ezt a terror zoneok miatt hozták be, ha akarsz 99ezni terror zoneokba de nem ATba vagy stony tombban van akkor cold sosoval leszophatod magad

én itt dzsoival vagyok, 500 más dolog van amit megváltoztathatnának hogy közelebb hozzák a build powert, de ehelyett kiveszik a játék egyik fő balansz pillérjét. ez kb csak akkor nem fogja szétbaszni a játékot ha ilyen mangsong szintű rarity lesz

nekem mind1, adaptalodok.
nem rajongok az immunert, de ha van, akkor van. nem megyek oda. vagy lecsapatom csicskaval, ha 1-1 rare immune.
esetleg orb+hydra comboval jatszom, akkor ritkan lehezet rabaszni.
Member
Sep 16 2022 04:00am
Quote (-joey- @ 16 Sep 2022 11:50)
A Blizz sorc a legerősebb budget karakter volt eddig is.
Ezzel a charmmal most kap egy kibaszott nagy buffot.
Vagyis, az eredeti elképzelés, hogy ezzel majd megszűnik a szakadék a buildek között (promote build diversity) megy a kukába, mert ezután is a Blizz sorc (meg a hammerdin) lesz a legjobb.
Mert hiába tudsz ezentúl fire builddel immunitást törni, akkor is magasan jobb lesz a cold sorc azért, mert lassítja a mobokat és CM gyakorlatilag megduplázza a sebzésedet (míg fire meg lightning buildnél vagy tele kell baszni magad facetekkel, vagy ugyanúgy marad a kötelező Infy merc).
Ráadásul még kevesebb is lesz a buildek száma, mert mi a fenének csinálna bárki pl. Orb+Hydra sorcot mediocre sebzéssel, ha helyette tud egy kimaxolt FB+Meteor vagy Blizzard sorcot vinni. Immunok úgyse lesznek.

Másrészről meg ez az egész elképzelés kibaszottul kontraproduktív a csapatjátékot tekintve.
Mert ha minden karakterrel bypassolni tudod az immunokat, akkor tudsz egyedül farmolni bárhol, és nem lesz szükség csapatmunkára. Még a lvl99 is megoldható egyedül, mert a TZ-k adnak elég XP-t.

Pont fordítva lenne értelme ennek: bevezetni a TZ-ket és a charmokat Single Playerben, mert ott egyedül játszol, és valóban nem fair, hogy bizonyos helyeken nem tudsz farmolni X builddel csak Y builddel.
Multiban meg pont az lenne a lényeg, hogy egymást támogatva-erősítve gameltek (bobarb, convi pala, blizz sorc, fire sorc, curse necro stb.) nem pedig az, hogy mindenki egyedül bassza a fajtáját.

Engem ez most nagyon felbaszott, egészen biztos, hogy nem kezdem el a következő seasont.

Basszák meg a devek, mert hazudtak, amikor azt mondták, hogy nem nyúlnak bele túlságosan a játékba.
És basszák meg a Llama-féle kontent-creatorok is, mert ők meg adják a lovat a devek alá.

amugy igazad van, dehat sajnos $$$$$$$$$$$$$$$$. halisten engem nem zavar, ha s z e t b a s s z a k.
sajnos poebol kiindulva, majdnem mki soloban jatszik, es valszeg d2 is hasonlo. kivetel aki cs/baalrunol/resetkor progressel.
Member
Gold: 3,747.73
Sep 16 2022 04:04am
Quote (-joey- @ Sep 16 2022 11:50am)
A Blizz sorc a legerősebb budget karakter volt eddig is.
Ezzel a charmmal most kap egy kibaszott nagy buffot.
Vagyis, az eredeti elképzelés, hogy ezzel majd megszűnik a szakadék a buildek között (promote build diversity) megy a kukába, mert ezután is a Blizz sorc (meg a hammerdin) lesz a legjobb.
Mert hiába tudsz ezentúl fire builddel immunitást törni, akkor is magasan jobb lesz a cold sorc azért, mert lassítja a mobokat és CM gyakorlatilag megduplázza a sebzésedet (míg fire meg lightning buildnél vagy tele kell baszni magad facetekkel, vagy ugyanúgy marad a kötelező Infy merc).
Ráadásul még kevesebb is lesz a buildek száma, mert mi a fenének csinálna bárki pl. Orb+Hydra sorcot mediocre sebzéssel, ha helyette tud egy kimaxolt FB+Meteor vagy Blizzard sorcot vinni. Immunok úgyse lesznek.

Másrészről meg ez az egész elképzelés kibaszottul kontraproduktív a csapatjátékot tekintve.
Mert ha minden karakterrel bypassolni tudod az immunokat, akkor tudsz egyedül farmolni bárhol, és nem lesz szükség csapatmunkára. Még a lvl99 is megoldható egyedül, mert a TZ-k adnak elég XP-t.

Pont fordítva lenne értelme ennek: bevezetni a TZ-ket és a charmokat Single Playerben, mert ott egyedül játszol, és valóban nem fair, hogy bizonyos helyeken nem tudsz farmolni X builddel csak Y builddel.
Multiban meg pont az lenne a lényeg, hogy egymást támogatva-erősítve gameltek (bobarb, convi pala, blizz sorc, fire sorc, curse necro stb.) nem pedig az, hogy mindenki egyedül bassza a fajtáját.

Engem ez most nagyon felbaszott, egészen biztos, hogy nem kezdem el a következő seasont.

Basszák meg a devek, mert hazudtak, amikor azt mondták, hogy nem nyúlnak bele túlságosan a játékba.
És basszák meg a Llama-féle kontent-creatorok is, mert ők meg adják a lovat a devek alá.

Valóban az lenne a fasza ha SP és multi külön lenne választva. Erre a végén pont ez nem jön SPbe és multiban lesz csak..
Member
Gold: 5,302.77
Sep 16 2022 04:07am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Sep 16 2022 12:00pm)
amugy igazad van, dehat sajnos $$$$$$$$$$$$$$$$. halisten engem nem zavar, ha s z e t b a s s z a k.
sajnos poebol kiindulva, majdnem mki soloban jatszik, es valszeg d2 is hasonlo. kivetel aki cs/baalrunol/resetkor progressel.

Nekem általában ott ér véget a bnetes játék, amikor egész nap semmi nem történik, mindenki farmol magának.

A blizzard mintha direkt ki akarná venni a community eventeket:
- kinyírták az Anni huntot
- kinyírták a pvp-t (tudom... sosem volt pvp)
- feleslegessé teszik a CS/Baalrunokat
- feleslegessé teszik a csapatmunkát.
- és emellett folyamatosan nerfelnek mindent, ami egy kicsit is kihívást jelentett HC-ban (viperek, dual enchant mobok stb.)

Aki szeret rusholni, annak még talán megmarad a feeling, hogy játékokat szervez, segít a questekben, és emellett jó sok fg-t keres rajta.

This post was edited by -joey- on Sep 16 2022 04:10am
Member
Sep 16 2022 04:11am
Quote (-joey- @ 16 Sep 2022 12:07)
Nekem általában ott ér véget a bnetes játék, amikor egész nap semmi nem történik, mindenki farmol magának.

A blizzard mintha direkt ki akarná venni a community eventeket:
- kinyírták az Anni huntot
- kinyírták a pvp-t
- feleslegessé teszik a CS/Baalrunokat
- feleslegessé teszik a csapatmunkát.

Aki szeret rusholni, annak még talán megmarad a feeling, hogy játékokat szervez, segít a questekben, és emellett jó sok fg-t keres rajta.

hat en meg a ptktol orulok meg, mivel nincs friendlist, igy randomokkal rak a tema, de nagyon.
baalrun = 7sorc, 6 all mint 1 fasz. a 7. balfasz (=en) megprobal lemenni. 30sec utan a fele leavel, a masik fele ahogy leerek, PORTAL? PORTAL ? PORTAL?
aztan lent leechel oszlop mogott kekw. neha 1 blizzardot elereszt, ha szerencsed van.
"act1 fresh start" game hasonlo. barmi cold immune = 20 piros kereszt a mapon ))))
Member
Gold: 1.69
Sep 16 2022 05:20am
Member
Sep 16 2022 05:41am
Quote (amrzeh @ 16 Sep 2022 13:20)

joey nyitja majd
Member
Gold: 2,200.46
Sep 16 2022 08:19am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Sep 16 2022 12:11pm)
hat en meg a ptktol orulok meg, mivel nincs friendlist, igy randomokkal rak a tema, de nagyon.
baalrun = 7sorc, 6 all mint 1 fasz. a 7. balfasz (=en) megprobal lemenni. 30sec utan a fele leavel, a masik fele ahogy leerek, PORTAL? PORTAL ? PORTAL?
aztan lent leechel oszlop mogott kekw. neha 1 blizzardot elereszt, ha szerencsed van.
"act1 fresh start" game hasonlo. barmi cold immune = 20 piros kereszt a mapon ))))

Ps en is ezvan, le creolom a baalrunt elindul haladunk jönnek runrol runra, amikor megallok venni tp/potit addig ott all 3-5 soso, varjak ameddig vegzek es le telezek vagy leave..
lusta nyomkodni a gombot is.. akkor a fasznak vetted meg a gamet..
ladder elejen mindenki fb-hybrid-cold akarmi.. tied melyik hybrid (fos)? MF mennyi? jön a kerdes..
(altalaba Lg sosot kezdek es azis a fö karim..)
Mf=0 , ès Lg amivel 4-5 hèt jatek utan (4-5pp be) megbas`ok minden mob ot..
Eschuta az mi?? Ist et bele mf nek.. (tipikus hoto/spirit mindenre)

8pp game + a pvp mozgatta eztaz egeszet..
ahogy ladder kezdestöl estek ki a kölönbözö holmik (+ trade) az lg sorcomra ugy csökkent a kihivàs, èrezhetöen amikor elèrtem a 30k lg dam ot ugy vesztette el a jàtèk a taktikàzàs èlmènyèt..
na most ott tartok h eschuta,griffon,cta + minden cuki lÒ fas` ami illik egy lg sosonak (act boss run addig tart amig odaèrek) ehhez meg összerakok egy infyt es egy ilyen Lg -75 Gc-t,
Hàt, fölösleges lessz elindulni bàrmit runolni..
az + hogy 6honap meg ugy 500-600 ora jatek utan is lvl 94 vagyok hàt kicsit nevetsèges.. lvl 99 15K 8pp baal run, vagy mennyit szàmoltak amaz okosok..
kinek van ideje arra manapsag? meg különbenis nem divat a mai vilàgba olyan jatèkot csinalni ami nehèz egyedül, taktikàzni kell, agyalni, csapatot szervezni különbözö karikkal stb..

megnèzem a köv laddert had làm mi lessz ebbü..

This post was edited by harcosklubb on Sep 16 2022 08:21am
Member
Gold: 2,200.46
Sep 16 2022 09:46am
majd elfeledem a legjobb az volt : Eth Eschuta ?? mivan ha tönkremegy ? ..
? tess? szerinted a soso hànyat fog ütni vele? ..
Member
Gold: 35,050.00
Trader: Trusted
Sep 16 2022 10:39am
Quote (harcosklubb @ 16 Sep 2022 16:19)
Ps en is ezvan, le creolom a baalrunt elindul haladunk jönnek runrol runra, amikor megallok venni tp/potit addig ott all 3-5 soso, varjak ameddig vegzek es le telezek vagy leave..
lusta nyomkodni a gombot is.. akkor a fasznak vetted meg a gamet..
ladder elejen mindenki fb-hybrid-cold akarmi.. tied melyik hybrid (fos)? MF mennyi? jön a kerdes..
(altalaba Lg sosot kezdek es azis a fö karim..)
Mf=0 , ès Lg amivel 4-5 hèt jatek utan (4-5pp be) megbas`ok minden mob ot..
Eschuta az mi?? Ist et bele mf nek.. (tipikus hoto/spirit mindenre)

8pp game + a pvp mozgatta eztaz egeszet..
ahogy ladder kezdestöl estek ki a kölönbözö holmik (+ trade) az lg sorcomra ugy csökkent a kihivàs, èrezhetöen amikor elèrtem a 30k lg dam ot ugy vesztette el a jàtèk a taktikàzàs èlmènyèt..
na most ott tartok h eschuta,griffon,cta + minden cuki lÒ fas` ami illik egy lg sosonak (act boss run addig tart amig odaèrek) ehhez meg összerakok egy infyt es egy ilyen Lg -75 Gc-t,
Hàt, fölösleges lessz elindulni bàrmit runolni..
az + hogy 6honap meg ugy 500-600 ora jatek utan is lvl 94 vagyok hàt kicsit nevetsèges.. lvl 99 15K 8pp baal run, vagy mennyit szàmoltak amaz okosok..
kinek van ideje arra manapsag? meg különbenis nem divat a mai vilàgba olyan jatèkot csinalni ami nehèz egyedül, taktikàzni kell, agyalni, csapatot szervezni különbözö karikkal stb..

megnèzem a köv laddert had làm mi lessz ebbü..

Hali!

Én is Ps-en játszom, lenne kedved egy közös walk-hoz? Igyekszem majd verbuválni más, magyar játékosokat is.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1391392393394395473Next
Add Reply New Topic New Poll