http://www.liquidhearth.com/stream/ESGN_TVQuote (bajcli @ 6 May 2014 21:24)
nem tetszik a change, pedig regen enis egy 2mana -> 3mananak orultem volna
de azota lattam ilyen suggestiont is, hogy UTH summonoljon addig minionokat, amig annyid lesz, mint az enemynek, azis tokjo lett volna
de sztem leginkabb a buzzard drawjat kellett volna valahogy kontrollalni (valami limitet rakni ra, hogy mennyit drawolhat, vagy teljesen atdesignolni, mint az UTHt anno)
mer most ez igy nagyon semmin nem fog valtoztatni szerintem, altalaban midrange hunterek ugyse a 4. korben nyomtak buzzard+uth-t, hanem kesobb
akkor is rosszabbul jön ki a manaból, most nem fogok nekiállni számolgatni de szerintem jóval kevesebb hunter lesz majd lassan, ahogy észreveszik az emberek a gyakorlatban a +1manat
Quote (Floodban @ 6 May 2014 21:24)
inkabb a hyenat kene fixelni meg talan a highmanet is
hyena +2/+1 tul jo, lehetne +1/+1
highmane meg asszem budget felett van, lehetne 5/5, 6/5 helyett
ja meg az kene hogy kill commandot csak minionra lehet castolni
hyenat is lehet silencelni meg removeolni, ha berakod a boardra akkor sem tud vele azonnal csinálni dolgokat, kivéve ha van rhino, highmane meg talán a 2. legjobb 6drop a játékban de lehet vele üzletelni a legtöbb helyzetben, pont az lenne a lényeg, hogy ne legyen megint használhatatlan a class, csak kisebb nerfek kellenek amik esetleg lassabban fognak működni
örülök is neki valamennyire, hogy itt a blizz nem azt csinálja mint máshol általában, hogy porig nerfelnek valamit vagy szétbuffolják és nincs köztes út
This post was edited by Rawen on May 6 2014 02:06pm