Quote (CyberPunk666 @ 19 Apr 2013 13:11)
Mert van egy réteg aki a hozzánemértését azzal próbálja kompenzálni, hogy mindent szid ami MS, mert a linux az isten és ezt hangoztatni olyan szakértős. Az nem baj, ha belekérdezel és az ilyenek 90%-a egy kurva értelmes indokkal nem tudja alátámasztani a dolgot. Nem lehetnek mindenkinek önálló gondolatai.
Amúgy én is ezt nézegetem, mert a vodánál nem kapni csak a 820-t amire nincs pénzem és most fogok belépni az OTP flottába, és kellene valami jó telefon. Szóval szinte biztosan ezt veszem függetlenül.
Amúgy megnéztem és szinte ugyanaz, mint a 620, csak 0.2"-al nagyobb (ami nekem fontosabb), és nincs benne NFC, meg fos az előlapi kamera (ami engem szintén kurvára nem érdekel), illetve még nincs benne led villanó, ami kb semmire nem jó... Cserébe pl nagyobb az aksija.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5322&idPhone2=5147
Akkor már te is wp user vagy? Kifejthetnéd az eddigi véleményed

jaja elég vicces
mert én pontosan látom a 3 rendszert, írtam is progit mindenhova (iPhone-ra nem de tudom hogy néz ki a NextGen hagyaték, meg ObjC (isten mentsen meg tőle)), és úgy ezt leszámítva a felhasználói oldalról is pontosan tudom mi nincs és mi van
és hát azt kell h mondjam, überkockaként aki folyamatosan programozik és azt nézi hogy minden jó legyen, semmi baj nincs a WP-vel ^^ se fejlesztői se felhasználói oldalról
esetleg az hogy mondjuk 1-2 app _egyelőre_ hiányzik, de WP egyre csak terjed és terjed
látom minden nap, akár hunsubon, akár a buszon, iskolában; az volt a meglepetés mikor barátnőm apja beszól h Lumiát akar - az ilyenek is azt jelzik hogy jönnek az appok (no meg az hogy beindul az 50k-s Lumia végre, és a sok indiai kockayeti terjeszti az igét)
VLC is jön lassan WP-re, etc...
---
visszatérve arra amit írtál:
suliban c++ masterrace srác folyamatosan tolja: "ÁH AZ NEM PROGRAM AMI NEM C++, LOW HÜLYEGYEREK MINDENKI", etc

szokásos
aham, na most ő írt egy gráfos progit 2 hét késéssel (szerintem addig is tartott megírnia), ami 17 MB lett, 65 darab fájlból áll (not kidding) és úgy néz ki mintha lehányta volna valaki, ráadásul kezelhetetlen és letölt, zippel, jó esetben elindít (aztán annyira használhatatlan hogy manual alapján megtanul összekötni 2 vonalat)
nekem meg 3 délután alatt meglett minden beadandóm (ebből az első volt 2 délután (framework ugyebár) és a három átirat 3 * 1 óra, JavaScriptben, úgy hogy a tanár külön leszopott érte hogy nem kell zippelgetni meg ilyenek
http://ws-dev.net/_public/a/elte/graf.html (3-astól 6-ig fent a menüben)
1 fájl, magától értetődő a használata, zoomol, pan-ol, mozgat, kötöget, sablonokat készít, betölt, jó hogy nem mossa le a kocsidat, etc -- le merném fogadni hogy nincs 20 kbyte
persze én se írnék le ebben bármit ami "business" érthető okok miatt (dinamikus, nem előrefordított nyelv, hibaellenőrzés nélkül -- ezek közül egy is elég lenne, nem hogy 3), de ha valamit ebben jó megírni akkor miről beszélünk

azt se tudnám neki mondjuk megmagyarázni hogy miért nem lát Windowed CPP programot, hanem minden .NET, Java ^^
na mind1 ez csak ilyen közvetett dolog az idióta csőlátásról, aki érti érti
/e ja ami még vicces, prog tech-en most valami ilyesmit kell csinálni:
http://ws-dev.net/_public/a/progbead.pdf(épp most csinálom, nem tökéletes) de szerintem ezek az emberek ilyenkor rosszul lesznek amikor kötelezik őket valami más nyelvre : D
This post was edited by Anarkin on Apr 19 2013 06:10am