Quote (Karan2_Returned @ Nov 1 2015 09:16pm)
de meg mindit ott tartunk hogy nem mondtal semmit
amugy ha igy lenne miert nem az ellenkezöjet mondtad annak amit akartal es akkor azt csinalnam amit kell)
hero picked szar volt, mondtam hogy invokert hozz, ami rightclikelve is volt, aztan utolso pillanatban hozol egy viperat, ami akar jo is lett volna, ha ugy jatszol vele
miden nem ert semmit, tusk szarra gankel meglepo modon, es vipernek sajnos nincs qqwje
item builded szinten szar volt, spectre melle nem kell carryt buildelni, foleg ha 0-4-gyel kezdesz, lothart akkor érdemes ha solo killezel es godlike leszel vele, mint mikor en viperazok)
fightban az lenne a legidálisabb kb, ha téged doomoznak le, ehelyett mindig én kapom, vagy az abaddon, de mikor odablinkel mellem a doom, elshadowbladezel és inkább doomozik engem, biztos megerte kikapni ilyenek miatt
sok értelme van a hősnek, ha 4v5t játszunk, majd ha meghalt a fel team kijossz lotharbol es orulsz hogy miylen jo a hero damot, ezért megérte, mekánk persze meg game végén sem volt
mindegy igazából, pont oylan vagy mint egy utolsó nyomorék orosz és úgyse tanulsz belőle hiaba töröm magam