Quote (Senee @ 4 Sep 2015 17:14)
mondom csinalok lasagnet de hát a faszom szarakodik a besamellel
felraktam főni kockába krumplit
közben elkezdtem piritani a hagymát kis fokhagymával, rá a húst + gombát, paradicsomot, ízesítettem
krumplit szarráfőztem, megcsináltam pürének sajátlevébe csak összekevertem, ízesítettem
beizgattam a sütőt, amíg az melegedett összeöntöttem a húsos ragut a krumplipürével (:XD) önöttem olivaolajat a tepsi aljára, rá a lasagnetészát, utána egy sor husosragus krumplipüré megint lasagne tészta megint ragu megint tészta megint ragu
most bent van 20 perce, megyek teszek a tetejére még sajtot és benthagyom még egy 10 percig
kivancsi leszek milyen lesz :XD:XDGXDgxd
csak ezt állni is kell hagyni nem szabad nekiesni egyböl h hüljön
Besamel easiest dolog evor.
De tenyleg, mi azon a szenvedes? : D

Ilyennel szoktam kevergetni, ameddig csinalom, jo gyorsan es nem lesz csomos.
Am en is hetfon csinaltam vacsira meg masnap ebedre, eleg jo lett, bar a besamelbol kicsit tobb kellett volna bele de meg igy is jo lett.
Ha 'gyorsan akarod zabalni', akkor elo kell fozni a tesztat, ha nem, akkor sutod ~1 orat kb, meg aztan 2 orat pihenteted, a kikapcsolt sutoben hagyva, aztan ujramelegited es jo.
De ha egybol azbalni akarod, akkor muszaj elofozni. :C
Am en krumplit nem szoktam, ugy csinalom, hogy a hus(okat) osszekeverem, befuszerezem par oraval elore, reszelek abba is hagymat egy kicsit, meg egy kisebb repat neha, de van, hogy nem, csak a natur hus+ paradicsomszosz. Aztan hagymat piritok egy keveset, amint jo, egybol ontok is ra olyan 2 evokanal mezet, aztan mehet a hus, gomba, kb 5 percig nagy tuzon rapiritok, ra a paradicsomszoszt, meg 2 perc kb, aztan johet a teszta a tal aljara, ra besamell, husragu, teszta, besamell, husragu, teszta, besamell, sajt es olyan 170-180 fokon 50-60 perc, + 2 ora.
Amit fentebb irtam, ha nem akarom, hogy varni kelljen vele, akkor elofozom felig a tesztat elotte.
This post was edited by Baleee on Sep 4 2015 09:23am