Quote (SamLee @ 22 Oct 2012 20:50)
igazi faszkalapok. miért nem fogják föl, hogy ma már minden sport technikai sport? az orvostudomány pont úgy fejlődik, mint bármelyik más ág. az élsportolók közül mindenki tápol valamit. Évről évre jobb eredmények születnek. Ma gyakorlatilag kvalifikációt se nyer valaki olyan eredményekkel, amiért 20 éve olimpiai aranyat adtak. Armstrong pedig igenis egy ikon, és tök mindegy, hogy mit bohóckodnak, az is marad. Hu de fölidegesített ez a cikk... A fociban miért működik az "ami fekszik, nyugszik" elve? Ha elbasz valamit a bíró és utólag kiderül, hogy tényleg hibázott, az általa meghozott döntés akkor is megmarad.
Valahol megértem, hogy miért akarják Armstrongot ennyire "megnyúzni". Egyszerűen csak példát akarnak statuálni.
Dopping meg valahol nem jó dolog. Valóban nagyon erősen kellene szankcionálni, hogy ne lehessen. Hova vezetne az, ha engednék? Mindenki agyon lenne lőve minden szarral, aztán zsinórba halnának meg 20-on-30-on évesen... Inkább tiltsák a doppingot, minthogy aztán sorba nyírják ki magukat az élsportolók...
Értem én, hogy egy Tourt vajas zsömlével nem lehet végigtolni, de azért valahogy árnyalni kellene ezt a dolgot.