Quote (CyberPunk666 @ 13 Dec 2014 11:23)
Szeretnék zongorázni, csak nincs itt zongorám és nincs pénzem billentyűzetre sem. De amúgy zsír ötlet, nekem is tervben van, csak nincs eszköz, és pénz hozzá.
A rendes zongorámat meg kéne csináltatni, de az se férne el itt, mert az meg rendes nagy zongora.
En a gitarom akarom hegedure cserelni. Van egy Fender akusztikusom, Mate mondta, hogy ha ugy alakul, hogy veszem a hegedut, megveszi tolem, mondtam neki, hogy majd jovo tavasz vege fele lehet rola szo. Nem akarok olcso szar hegedut venni, a mesterhegeduk meg olyan 120nal kezdodnek, de ugy altalaban egy normalis hegedu kb 80-nal kezd. Meg a masik, hogy lehet hasznalt regi hegedut veszek, amit ilyen 1950-es evekbe keszitettek akkori mesterek, vagy nem tudom.
Mondjuk eleinte teljesen mindegy lenne, mert kb 6 eve hegedultem utoljara, meg nem is en fogom kiprobalni, amikor veszem, hanem hivok magammal olyat, aki meg mindig jatszik es kiprobalas utan azt tudja mondani, hogy ennek a hangja 10/10, vagy is hallani en is hallom milyen, csak az, hogy o meg tudja szolaltatni szepen es en is hallom, hogy kell-e nekem vagy sem.