Quote (hedgehogsword @ Aug 18 2011 11:23am)
az a legkevesebb, azt én is utoljára tanultam meg és még mindig szarul megy, a baj inkább ott van, nem tudják mikor kell támadni, s mikor kell futni mert meghalnak ha nem.. nem tudják az enemy skilleket, vagy legalábbis nem számolnak vele, aztán csodálkozik, hogy mivoltez, rofl.
a lasthiteles a legfontosabb.
ha lasthitelni tud azis eleg ha defenziven jatszik es nem hal meg, meg se kell erintenie az ellenfelet. de amikor 15-20 percnel nekem van mondjuk 100 creepem, es a masik 4 tagnak 30-60, az eleg szomoru, foleg h en se vagyok olyan hude durva lasthitelesben.
egy kill ~15-20 lasthitet er penzben, ha csak egyszer olod meg az ellenfelet nem fog annyira lemaradni h az emlitesre melto legyen, uigyhogy sok esetben azis eleg ha tobb CSed lesz mint az ellenfelednek, nem kell denieolni, megolni, zavarni.
hja es foleg amig szarok vagyunk tessek olyan herokat jatszani akiken van CC. amumu, rammus(tankok<), taric, xindzsao, jarvan, sion, alistar(offtank<), annie, malzahar, brand, ryze(caster<), ashe, caitlyn(AD), etc...
mindig venni kell defenziv itemeket is(BV, randuins), berzerker ciporol lekell szokni, ha az ellenfelnek legalabb 3 normal hit heroja van(vagy feedelt trynda-yi etc) akkor ninja tabit venni, es a snowball itemeket elkell felejteni(mejai etc)
ha vki akar gyakorolni lanelest, practice gameben gyakorolhatunk(ashe/malzahar), es kb meg tudom mondani mit csinalj maskepp(vagy te nekem : )) )