d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozás Topik
Prev13839404142105Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Jul 16 2014 10:18am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 16 2014 04:45pm)
lehet kihagyok most 2 napot egyrészt azért mert elkezdem csinálni a hypnotica collection of confidencet és abban vannak ilyen gyakorlatok és azokat fogom csinálni, másrészt meg túlságosan leszív ez a szakmai gyak agyilag hogy ebbe elég energiát beletudjak fektetni így a kezdésnél még amikor parás odamenni meg etc. az lenne a jó ha felkelés után frissen tudnám nyomni nem így hogy délután fél5kor hazaérek izzadtan büdösen még ennem kell etc és akkor 6 óra mire eljutok odáig hogy kitudjak menni csinálni valamit. majd most hétvégén alkotok valamit

det kifogás

mennyi energia odamenni valakihez és beszélgetni vele? man up man
Member
Gold: 1,630.69
Jul 16 2014 10:22am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 16 2014 04:45pm)
lehet kihagyok most 2 napot egyrészt azért mert elkezdem csinálni a hypnotica collection of confidencet és abban vannak ilyen gyakorlatok és azokat fogom csinálni, másrészt meg túlságosan leszív ez a szakmai gyak agyilag hogy ebbe elég energiát beletudjak fektetni így a kezdésnél még amikor parás odamenni meg etc. az lenne a jó ha felkelés után frissen tudnám nyomni nem így hogy délután fél5kor hazaérek izzadtan büdösen még ennem kell etc és akkor 6 óra mire eljutok odáig hogy kitudjak menni csinálni valamit. majd most hétvégén alkotok valamit

https://www.youtube.com/watch?v=JGjPLeMEZLE

Nezd vegig es soha többe nem fogsz ilyen gyenge kifogasokkal jönni.

This post was edited by Karan2_Returned on Jul 16 2014 10:22am
Member
Gold: 0.00
Jul 16 2014 10:28am
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Jul 2014 16:45)

Hát ez elég gyenge
Member
Gold: 95.00
Jul 16 2014 10:37am
Quote (josheide @ Jul 16 2014 02:49pm)
hehehe

Volt errol egy tok erdekes pszichologiai tanulmany, a sullyedo leghajonak (vagy tulterhelt hidnak) egy modositott valtozata.

Valami olyasmirol szolt, hogy 5 ember utazik egy leghajon, 4 normal sulyu es egy kover. A kiserletben resztvevoket megkerdeztek, hogy kidobnak-e a kover embert, hogy a masik 4 ember tulelje.

Majd egy masik csoportban ugyanezt a szituaciot vazoltak fel csak valamilyen idegen nyelven, es itt sokkal gyakrabban valaszoltak azt az emberek ugy, hogy megolnek a kover embert a tobbiek tuleleseert.

Quote (CyberPunk666 @ Jul 16 2014 02:59pm)
Olvastam.

Tldr: idegennyelven objektívebbek, az anyanyelvünkön szubjektívebbek vagyunk.

Ebben amugy lehet van valami
Fonokommel tudok beszelgetni orakon keresztul, nem tud magyarul
Kollegakkal meg neha nehezemre esik, ty mate+obama
Most hogy igy belegondolok tenyleg igy van
De most mar legalabb tudom h nem csak az en agyam ilyen tard

Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 16 2014 05:45pm)

amugy ugyanezt a pdfet mar mutattad nekem korabban, kb 5 eve
aztan ugy dontottem mar az elso meghallgatasa utan h ez nekem too hard es inkabb hagytam is, mer vagyok ilyen tard
Btw, ez csak kifogas kb, nem hiszem el h annyit dolgozol szakmai gyakorlaton, legalabbis en napi 9 orat vagyok ott, abbol 2-3ora mindig csak beszelgetes+faszveres etc annyira nem vagyok faradt a vegen, de ebben talan benne van az is, hogy olyan munkat csinalok amit elvezek is
Member
Gold: 47.25
Jul 16 2014 11:16am

@27:10. Deep shit bros.
Member
Gold: 834.97
Jul 16 2014 11:33am
olyan fáradt voltam hogy ledőltem pihenni 1 kicsit és 2 perc alatt elaludtam a faszba. most kicsit jobb habár olyan vagyok mint a mosott szar, DE AZÉRT KIMEGYEK AKKOR TI HÜLYE BUZIK
Member
Gold: 95.00
Jul 16 2014 11:36am
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 16 2014 07:33pm)
olyan fáradt voltam hogy ledőltem pihenni 1 kicsit és 2 perc alatt elaludtam a faszba. most kicsit jobb habár olyan vagyok mint a mosott szar, DE AZÉRT KIMEGYEK AKKOR TI HÜLYE BUZIK

menj csak)) fuss)) szaladj)) mes)
Member
Gold: 834.97
Jul 16 2014 01:17pm
najo ez egyedül nemfog menni jarabekgergo hepl

most annyira nem mennék bele, amikor elindultam éreztem megint a feszültséget, aztán jött szembe 1 csaj mondom most vagy soha, egyre inkább gyűlt a feszültség de amikor közelebb ért megláttam hogy öreg meg csúnya szóval így fellélegzett az agyam hogy HUH MÉG SZERENCSE, lecsökkent a feszültség, aztán hasonló dolgok megtörténtek még párszor és végülis teljesen elmúlt a feszültség de a hajlandóság is arra hogy bármit csináljak

pedig az elején határozott voltam hogy MOST VAGY SOHA mondogattam is magamnak hogy NEM VAGYOK BUZI NEM VAGYOK BUZI

elég unalmas már ez a fail, csak ez simán hogy fejlődni akarok meg megakarom csinálni nem elég motiváció arra hogy kitörjek a komfortzónámból. valaki segiccsen. ha jarabek holnap ráér akkor megkérem hogy help, az a tervem hogy adok neki 5k-t és len az utszán csináltathat velem 10 bármilyen faszságot amit csak akar értelmes keretek közt hogy ne vigyen el a rendőr ne verjenek meg etc, és aztán ez hátha segít abban hogy később ízi legyen az egész

mostmár érzem hogy lassan az életkedv is elhagy lel, isnt gz

arra is rájöttem hogy amúgy geci zárkózott vagyok szociálisan így ha kimegyek az utcára random, meg úgy általában is, tipikusan az vagyok aki mogorva fejjel néz maga elé és ha rámosolyognak akkor inkább elfordítja a fejét. habár mintha ez 1 kicsit kezdene feloldódni az elmúlt napok miatt de nem vagyok benne biztos

gergo
gerog
gergoke
help
Member
Gold: 0.00
Jul 16 2014 01:19pm
ez jobb mint a yolo világ
kitartás, mondjuk kár, hogy pont a legnyomorékabb embertől kérsz segítséget
Member
Gold: 3,747.73
Jul 16 2014 01:21pm
Quote (josheide @ Jul 16 2014 01:49pm)
hehehe

Volt errol egy tok erdekes pszichologiai tanulmany, a sullyedo leghajonak (vagy tulterhelt hidnak) egy modositott valtozata.

Valami olyasmirol szolt, hogy 5 ember utazik egy leghajon, 4 normal sulyu es egy kover. A kiserletben resztvevoket megkerdeztek, hogy kidobnak-e a kover embert, hogy a masik 4 ember tulelje.

Majd egy masik csoportban ugyanezt a szituaciot vazoltak fel csak valamilyen idegen nyelven, es itt sokkal gyakrabban valaszoltak azt az emberek ugy, hogy megolnek a kover embert a tobbiek tuleleseert.

Lehet h szerinted en nem tudok angolul de amikor valamikor beszelgetsz akkor nem a nyelvtan szamit hanem h mennyire vagy magabiztos. En nagyon ritkan talalkozom olyannal aki magabiztosabb mint en ofc kivetel nativok. Persze kozben nem tudok angolul de az kevesbe szamit
Go Back To Magyar Topic List
Prev13839404142105Next
Add Reply New Topic New Poll