Quote (josheide @ Jul 16 2014 02:49pm)
hehehe
Volt errol egy tok erdekes pszichologiai tanulmany, a sullyedo leghajonak (vagy tulterhelt hidnak) egy modositott valtozata.
Valami olyasmirol szolt, hogy 5 ember utazik egy leghajon, 4 normal sulyu es egy kover. A kiserletben resztvevoket megkerdeztek, hogy kidobnak-e a kover embert, hogy a masik 4 ember tulelje.
Majd egy masik csoportban ugyanezt a szituaciot vazoltak fel csak valamilyen idegen nyelven, es itt sokkal gyakrabban valaszoltak azt az emberek ugy, hogy megolnek a kover embert a tobbiek tuleleseert.
Quote (CyberPunk666 @ Jul 16 2014 02:59pm)
Olvastam.
Tldr: idegennyelven objektívebbek, az anyanyelvünkön szubjektívebbek vagyunk.
Ebben amugy lehet van valami
Fonokommel tudok beszelgetni orakon keresztul, nem tud magyarul
Kollegakkal meg neha nehezemre esik, ty mate+obama
Most hogy igy belegondolok tenyleg igy van
De most mar legalabb tudom h nem csak az en agyam ilyen tard
Quote (BmA_BeMyAngel @ Jul 16 2014 05:45pm)
lehet kihagyok most 2 napot egyrészt azért mert elkezdem csinálni a hypnotica collection of confidencet és abban vannak ilyen gyakorlatok és azokat fogom csinálni, másrészt meg túlságosan leszív ez a szakmai gyak agyilag hogy ebbe elég energiát beletudjak fektetni így a kezdésnél még amikor parás odamenni meg etc. az lenne a jó ha felkelés után frissen tudnám nyomni nem így hogy délután fél5kor hazaérek izzadtan büdösen még ennem kell etc és akkor 6 óra mire eljutok odáig hogy kitudjak menni csinálni valamit. majd most hétvégén alkotok valamit
amugy ugyanezt a pdfet mar mutattad nekem korabban, kb 5 eve
aztan ugy dontottem mar az elso meghallgatasa utan h ez nekem too hard es inkabb hagytam is, mer vagyok ilyen tard
Btw, ez csak kifogas kb, nem hiszem el h annyit dolgozol szakmai gyakorlaton, legalabbis en napi 9 orat vagyok ott, abbol 2-3ora mindig csak beszelgetes+faszveres etc annyira nem vagyok faradt a vegen, de ebben talan benne van az is, hogy olyan munkat csinalok amit elvezek is