d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev138394041421257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jun 21 2012 08:20am
Quote (Bendeguz @ 21 Jun 2012 15:15)
Jó hát nem tudom mi van a teljes edzésprogramban, mostmár kíváncsi lettem és letöltöm.

egyébként kicsit engem is kíváncsivá tett

Quote (rapiddani @ 21 Jun 2012 15:16)
szerintem is túlzás arról az alakról beszélni ami ottvan, mivel tuti erre rádolgoztak súlyzókkal is, de eszerintem szálkásitani / fogyasztásnak kurvajó , mivel én most 4napja csinálom és kurvára érzem magamon, sokkal jobban megmozgat mint 1 kondizás vagy akár egy futás

igen jöhet a szarvihar ,hogy kondi az izomcsoport mert teljesen más meg cardio az nem meg blabla.

én gondolkodom rajta kiegészítő edzésként, rendberakott kaja mellett
csak ahoz kéne pénz meg meló

ha sikerülne lehet csinálnék ilyen volt ilyen lett képeket is, végülis ennyi felesleg még sose volt rajtam mint most

This post was edited by fahrii on Jun 21 2012 08:20am
Member
Gold: 0.92
Jun 21 2012 08:23am
Quote (aLexXx2 @ Jun 21 2012 02:20pm)
szerintem egyszerűbb futni ha már kalóriákat akarsz égetni

hát én szerintem meg kurvára szar futni, + ez mindent megmozgat ha végignéznéd, mig a futástól max egy kis háj jön le rólad ha sokat csinálod, én kondiztam 2 évig, jóvolt meg minden de nekem kell a változatosság, és a kondihoz képest 80x olyan nehéz, szal nemtartom kizártnak hogyha az ember nem zabál annyit mint 1 viziló akkor nelehessen ezzel is jó alakot formálni.

This post was edited by rapiddani on Jun 21 2012 08:24am
Banned
Jun 21 2012 08:25am
Quote (rapiddani @ Jun 21 2012 03:23pm)
hát én szerintem meg kurvára szar futni, + ez mindent megmozgat ha végignéznéd, mig a futástól max egy kis háj jön le rólad ha sokat csinálod, én kondiztam 2 évig, jóvolt meg minden de nekem kell a változatosság, és a kondihoz képest 80x olyan nehéz, szal nemtartom kizártnak hogyha az ember nem zabál annyit mint 1 viziló akkor nelehessen ezzel is jó alakot formálni.

100% hogy ezzel is lehet, nem kell feltétlen a fogyáshoz a futás.

Amúgy hogy szoktál kajálni? :D
Member
Jun 21 2012 08:28am
Quote (Bendeguz @ Jun 21 2012 02:25pm)
100% hogy ezzel is lehet, nem kell feltétlen a fogyáshoz a futás.

Amúgy hogy szoktál kajálni? :D

most hallottam egy tökjót egy rokontól aki sport mellett fogyott vele:

-reggeli barna lófaszok/kis tej ilyesmi
-ebéd azt normálisat evett csak adagból vett vissza picit, de amit akar azt eszik
- vacsora meg zöldség

én is ezt tolom most, és nemvagyok egyáltalán éhes soha, de mégse az a televagy zabálva feeling. + este elkezdem ezt az akármit ( akkor van időm) és nemtudom kurvajól esik ugy utána lefürödni majd lefeküdni
Member
Jun 21 2012 08:30am
Quote (rapiddani @ Jun 21 2012 03:23pm)

megnéztem a videót, az a baj hogy hamar hozzászokna a tested, mivel itt nem tudod emelni a terhelést, szerintem 2 hónap múlva játszva csinálnád , ha pedig 2 évet gyúrtál rendelkezel némi izommemóriával is szóval lenne fejlődés, csak ez a fejlődés nagyon hamar megállna

Quote (rapiddani @ Jun 21 2012 03:28pm)

-ebéd azt normálisat evett csak adagból vett vissza picit, de amit akar azt eszik
- vacsora meg zöldség

én is ezt tolom most, és nemvagyok egyáltalán éhes soha, de mégse az a televagy zabálva feeling. + este elkezdem ezt az akármit ( akkor van időm) és nemtudom kurvajól esik ugy utána lefürödni majd lefeküdni

ajjajj :D
mért nem nézel egy rendes étrendet?

This post was edited by aLexXx2 on Jun 21 2012 08:31am
Banned
Jun 21 2012 08:30am
Quote (rapiddani @ Jun 21 2012 03:28pm)

- vacsora meg zöldség

Barna lófaszok alatt mit értesz?
Vacsora meg zöldségek... biztos nem bírnám ki hogy csak zöldséget egyek, főleg hogy ugye te is fent szoktál lenni kurvasokáig, egész éjszaka bírod kaja nélkül?
Member
Jun 21 2012 08:32am
Quote (aLexXx2 @ Jun 21 2012 02:30pm)
megnéztem a videót, az a baj hogy hamar hozzászokna a tested, mivel itt nem tudod emelni a terhelést, szerintem 2 hónap múlva játszva csinálnád , ha pedig 2 évet gyúrtál rendelkezel némi izommemóriával is szóval lenne fejlődés, csak ez a fejlődés nagyon hamar megállna

ismét megnézted meg meghallgattad amit pofáztak benne, napokra illetve hónapkra van felbontva benne az edzésterv , egyre intenzivebb, egyre nehezebb gyakorlatokkal
Quote (Bendeguz @ Jun 21 2012 02:30pm)
Barna lófaszok alatt mit értesz?
Vacsora meg zöldségek... biztos nem bírnám ki hogy csak zöldséget egyek, főleg hogy ugye te is fent szoktál lenni kurvasokáig, egész éjszaka bírod kaja nélkül?

én is igy voltam vele, hogy a faszom kivolt vele ,hogy kaja nélkül, de meglepő módon megéhezek vacsorára , aztán ott tegnap benyomtam 3 paradicsomot meg uborkát és miközbe ettem gecire mégjobban megéheztem, de mire végeztem + rá 10percre teljesen elmúlt az éhség.

e/ barna lófaszok alatt ezeket a rozskenyereket értem meg magos kifli etc

This post was edited by rapiddani on Jun 21 2012 08:32am
Banned
Jun 21 2012 08:32am
Meg kb egy nap eszek vagy hétszer, ki sem bírnám így hogy napi háromszor... 8D
Member
Gold: 228.67
Jun 21 2012 08:38am
Quote (rapiddani @ 21 Jun 2012 15:23)

hat figyelj a jo alakhoz vagy nagy izomtomeg kell vagy nagyon alacsony testzsir% vagy a 2 egyutt de az mar kicsit komolyabb.
ez az edzes akkor csinal neked jo alakot ha voltal 95 kilo 2 honap mulva lettel 85(normalis etkezes mellett). mert aki dagadt az izmos is. lemegy rolad 8 kilo haj meg meg 1 kis izom es egybol jobb lesz az alakod de ha alapjaraton ennek nekikezdesz 60 kilosan akkor 2 honap utan tovabbra is 60 kilo leszel csak jobb formaban, mert azert a 60 kilobol nemigazan lehet hajat elvesziteni mar. sulyzos edzes nelkul nem lehet izomtomeget magadra szedni vagy csak nagyon minimalisat ha a sajat testsulyoddal nyomod.
ez akkor jo ha szalkasitasnal pihenonapokon ezt csinalod az unalmas futopadozas helyett.
Member
Jun 21 2012 08:40am
Quote (rapiddani @ Jun 21 2012 03:32pm)
ismét megnézted meg meghallgattad amit pofáztak benne, napokra illetve hónapkra van felbontva benne az edzésterv , egyre intenzivebb, egyre nehezebb gyakorlatokkal

én is igy voltam vele, hogy a faszom kivolt vele ,hogy kaja nélkül, de meglepő módon megéhezek vacsorára , aztán ott tegnap benyomtam 3 paradicsomot meg uborkát és miközbe ettem gecire mégjobban megéheztem, de mire végeztem + rá 10percre teljesen elmúlt az éhség.

e/ barna lófaszok alatt ezeket a rozskenyereket értem meg magos kifli etc

azért egy előtte utána képet dobj majd fel 2 hónap múlva, egyébként meg ha nem vagy totál balfasz ( értsd: 1 fekvőt nem tudsz szabályosan megcsinálni) 2 hónap alatt simán eljutsz a csúcsig, ez kb ugyan az mint a fegyencedzés
Go Back To Magyar Topic List
Prev138394041421257Next
Add Reply New Topic New Poll