Quote (BmA_BeMyAngel @ Mar 31 2020 06:33pm)
nagyon rávagy állva erre a keresztény lófaszra, pedig a világ nem ilyen fekete fehér
felőlem azt csinálsz amit akarsz engem nem érdekel, csak érdeklődök hogy nem aggaszt-e az hogy egyre degeneráltabbá fogsz válni. gondolom 10 évvel ezelőtt még nem úgy tervezted a szexuális életed hogy majd az 1ik fantáziád az lesz hogy 1 rosszul megcsinált shemale óriási faszát szopkodd
degenerált, normális
rossz, jó
pont te mondod, hogy a világ nem fekete és fehér
nem gondolnám, hogy még jöhet más is.. de ja, 10 éve se tudhattam, hogy mi jön majd
hogy aggaszt-e? nem értem miért kéne aggasszon.. amíg másnak nem árt és én örömömet lelem benne szerintem nincs vele gond
50-60 éves korom felettre meg amúgy sem tervezek és mi a fasz értelme lenne STRICT MORAL RULESek közé szorítanom magam, mégis mi a kurvaanyám faszát érek el vele? megemlékeznek rólad, hogy na igen, a máté jó ember volt, igazi példaérték! vagy nem is értem
vagy mivel megfelelsz a társadalmi előírásoknak ezért nyilván a stressz is kevesebb, mivel nincs annyi konfrontációd ezért lehet nem 50-60 évig élsz hanem 70-80 mint megbecsült öreg apóka?