Quote (BmA_BeMyAngel @ Mar 31 2020 04:52pm)
az angyalka pinájáról is postolj képet pls
i can show my body in private ❤
Quote (Karan2_Returned @ Mar 31 2020 04:52pm)
mennyibe kerül rendeltetni vele egy pizzat es közösen megenni priviben?
sokszor rendelnek maguknak kaját (a stúdióknak van amúgy egy közös konyhája is ahol alapból ehetnek, van hűtő meg tűzhely is)
kérésre esznek veled közösen, ugyazért a percdíjért ami alapból be van nekik állítva szexchatre is (szóval még örülnek is neki, hogy evős-beszélgetős műsor van)
Quote (smokingcanrevealhiddenlasertraps @ Mar 31 2020 04:53pm)
:)
volt mar olyan, hogy egy angyalkadat meguntad, mert rajottel, hogy wtf, o annyira megse kedves/vonzo lany, mint amilyennek eloszor gondoltad?
persze (e: nem meguntam, hanem nem olyan volt mint elsőre gondoltam)
de ez legtöbbször hamar kiderül; hogy hogyan kezelik a különféle embertípusokat
én már az elején megpróbálom triggerelni (nem bunkóskodás) őket, hogy mire-hogyan reagálnak, illetve mennyire vonhatók be interaktív dolgokba.. pl. nem rájuk, hanem mások postjaira reagálok
olyan nem volt, hogy akit hosszabb idő alatt megkedveltem az hirtelen vmi olyat csinált volna, hogy minden addigival ellentétes és rá se néztem volna többé
ezért is mondom, hogy ők is emberek és magukat adják; túl nehéz lenne napi 8 órában szerepet játszani minden egyes nap úgy, hogy az folyamatosan eladható is legyen; előbb-utóbb kizökkennének
persze vannak olyan napok mikor egyik-másik meg sem szólal (aki egyébként mindig mosolyog és beszédes), csak írogat a chaten de ilyen is bárkivel előfordulhat... ha épp akkor vagy nála először akkor mondjuk lehet úgy csukod rá az ajtót, h nem is ismered valójában; dehát ez benne van a pakliban
This post was edited by Senee on Mar 31 2020 09:11am