d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo Ii Remastered
Prev1388389390391392473Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,567.50
Sep 9 2022 12:59pm
Quote (harcosklubb @ Sep 9 2022 07:10pm)
òsdi vagy sem (règimòdi) attol idötallo, h amikor megirtak/kiadtak stilust/törtenelmet irt.. avagy nagyot szolt.. szerettek az emberek, megvettek dölt a lè..
vannak arcok (mint Èn..[eleg sokan ha män 5M peldany kelt el..]) akik szeretik a jòfèle(!!??) regimodi holmikat(es megveszik felujitva ujra..[pedig mar +volt 5 cdkulcsom{ami 2bann} holott +van az eredeti dìsz doboz is..])
olyan amilyen a game.. nem tökèly.. (konzolos iranyitas az elejen tenyleg balfasz[azt hittem kibaszom az ablakon a kontrollert utanna a tvt, s aztan a ps-t, S kimegyek a kertbe es szepen fölgyujtom..], de aztan szep lassan össze barätkoztunk..
Èn NAÌV (+lattam a trailert) azt hittem majd 40€ ert megveszem az (regmult homalyaba veszett emlekeket) elmenyt ps re.. majd baal runolunk psen a regi cimborakkal..[mivan? creolod a publik gamet vagy joinolsz?..]{jÒ van fiam.. àlmodj szepeket}
erre kaptam egy felkesz F***T.. dühitett faszom oda negyven€gro..
aztan jött frissites persze szepen lassan.. kicsit mintha konzolek mostoha gyerek lenne blizzèknel.. ugyhogy lassan hozza az èrzest (hosszutavu befektetes.. vard ki a sorod..)
2022 hùszhuszonkettö vagy sem nem olyan mint az uj gamek, (nem is lehet mert mar 22 eves.. nemis mertek nagyon belenyulni a gameplaybe..) nekem ezert tetszik a hibaival eggyütt, mert nem olyan mint az uj generacios konzol jatekok..
Szemelyes velemeny. Ès lehet, hogy egy cefrèvel többet ittam azert irok ennyi fassagot.
Reszegen{FÈL] ne forumozz mert nem lehet törölni es latjak a többiek.. (benne van a jsp szabalyzatban??)

Ezuton szeretnem veletek kozolni illetve ismertetni,
hogy en nem jottem vissza Diablo II -re,
hanem nosztalgia felekeppen elemeztem azt hogy miben is eltem anno tobb even keresztul.
A vegkovetkeztetes igen csak negativ amit vegkovetkeztetes kepen levontam.

A topicban olyan kerdesekre szeretnek valaszolni illetve felelni oszinten,
amire egyesek mindig is kivancsiak voltak,
mint peldaul mit hogy is csinaltam,
hogyan tortem fel masokat,
hogyan jutottam be masok accountjaba,
hogyan cuccoltam le charactereket ingame,
hogyan tettem tonkre szamitogepeket a tavolbol,
hogyan iranyitottam tavoli szamitogepeket (pl: atvenni az eger feletti controlt).
hogyan ertem el hogy egy weblap parnapon at elerhetetlen legyen,
vagy akar modositottam a tartalmat,
illetve hogyan jutottam be masok webalapu e-mail fiokjaba (pl: freemail.hu, citromail.hu, gmail.com, stb)
vagy akar egyeb webalapu accountjaikba (pl: myVip, IwIw, stb)
illetve a celpont msn-jebe, skype-jaba, (m)Irc-jere.

es vegul de nem utolso sorban hogyan ertem el ilyen hires vagy inkabb hirhedt nevet,
vagy akar akik kivancsiak lennenek a character buildjaimra, szivesen megosztom.
Tovabba egyeb mas jellegu kerdeseket is szivesen varok.

A szovegben pirossal kiemelt reszekre,
nem nyilatkozom / nyilatkozhatok
a forum szabalyai miatt

Elore is koszonom.
Member
Gold: 2,200.46
Sep 9 2022 01:30pm
a forum szabalyai miatt

Elore is koszonom.[/QUOTE]

Ügyes vagy Häver, iszom egy cefrèt az egessegedre.. csak mert itt emeled nekünk az este fÈnyèt..
Member
Sep 9 2022 01:47pm
Quote (harcosklubb @ Sep 9 2022 09:30pm)
a forum szabalyai miatt

Elore is koszonom.

Szeretnem veled kozolni hogy, semmilyen formaban nem kivanok veled tovabbi kommunikaciot illetve konverziot folytatni, se semmilyen informacio illetve eszme cseret vegrehajtani illetve fenntartani ezen a szegeny kommunikacios csatornan, se sehol, mivel egyszeruen nem szeretnek primitiv emberekkel tarsalogni.

Ne haragudj, felre ertes ne essek, de a primitiv nem serto szo illetve nem sertesre letrehozott, illetve krealt karakterek osszesege, amely alkotja a primitiv karakterlancot, hanem mindossze egy kategorizalo jelzo amivel iletni kivanlak teged, tovabba egy nulla intellgienciaval rendelkezo agy definicioja, amivel teged illetve a szellemi szintedet definialni szandekozom.

Szeretnem veled ismertetni illetve kozolni, hogy az alacsony szintu informaciok, amelyeket felem kozvetitettel illetve sugaroztal, az serteni kivanta az elmemet, tovabba lehuzni az intelligencia szintemet, amit nem engedtem meg, mert mint tuzfalat a szamitogepen ugy vedoburkot alkalmaztam ellened az eletben annak erdekeben hogy elkeruljem a te elkorcsosult primitiv szellemi szintedre valo lesulyedest.

Hogy jossz te ahhoz, hogy irrealis eszkozokkel szemelyesits meg engem illetve szubjektiv szurrealis alternativ valosaggal implementálj es reprezentalj, illetve demonstralj engem masok fele, ami tulajdonkeppen egyszeruen serteni kivanja az en szemelyes kepemet masok szemeben.

Nem gondolkoztal el azon hogy ha valakit folyamatosan baszogatnak azzal, hogy a szemelyisegi valojanak az ellentetjet hiresztelik rola az fokozatosan kiboritja a masik idegrendszeret?

nincs jogod lehetoseget nyujtani masoknak viccbol arra, hogy eliteljenek engem.
esetleg te indukalod ezt a folyamatot illetve procedurat?

Velemenyem szerint a te hazadra sem a nap sut, hanem a primitivseg sotet, de megis fajdalmas vakito sugara...
Nem varok toled valaszt, illetve nem igenylem a viszont kommunikació fenntartasat, mivel a kozolni valad, ugy sem lenne valami magasszintu informacio, mindossze valami alacsony szintu megnyilvanulas, amelyet nem neveznek informacionak, a limitalt mentalis kepessegednek koszonhetoen.

Alkalmazz magyarertelmezo keziszotart ezekutan legyszives...
Teged kb. igy lesajnalak.
Goodbye.

This post was edited by ThatJustHappened on Sep 9 2022 01:47pm
Member
Sep 9 2022 02:32pm
Fù de egy elbalzàzott pentek este(màr mint nekem) [miert nem a bodegàban iszom es kergetek vmi lesajnàlt ribancot..]

fiuk, lànyok ès minden forumozò "entitàs aki veszi az eröt magän es elolvassa.. pèntek este !!NE MARADJATOK OTTHON!!

kicsit emmit feljebb.. hät egy picit EL kanyarodtunk a topik tämäjätol..

Nahàt ebbe beleszaladtam mint `kezdö atomfizikus a rèszecskegyorsìtoba `
Na mia^^^z ? sötet, hogy tud vakìto lenni? Igazad van kedves forumozò kollega, szerintemis hanyagoljuk az info/energia cserèt..

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Member
Gold: 5,302.77
Sep 9 2022 03:23pm
Ez igen.
Member
Gold: 6,352.66
Sep 9 2022 03:41pm
szia hk_asc
Member
Sep 9 2022 04:52pm
Quote (harcosklubb @ Sep 9 2022 10:32pm)
Fù de egy elbalzàzott pentek este(màr mint nekem) [miert nem a bodegàban iszom es kergetek vmi lesajnàlt ribancot..]

fiuk, lànyok ès minden forumozò "entitàs aki veszi az eröt magän es elolvassa.. pèntek este !!NE MARADJATOK OTTHON!!

Na mia^^^z ? sötet, hogy tud vakìto lenni? Igazad van kedves forumozò kollega, szerintemis hanyagoljuk az info/energia cserèt..

"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

vesztes a te jóédes kurva anyád az
te homokos geci a ki a fehár pinanyaló kutyáját bassza

azt és még1x a kurva anyádat ird h tirpak vok ird es kerlekszepen ha eljosz tirpaklande ugorj be h a szemembe mond a dolgokat ne csak itt neten verd a nyálad meg mindegyik megneznem valoeletben is igy jarna e a pofatok mert ha igen akkor meg 1 2 saller utan nem nagyon pofaznal igy te meleg
Member
Sep 9 2022 06:26pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Sep 9 2022 11:41pm)
szia hk_asc

Szia.. Baz+marnemtom, naa itt az elsö jelentkezö a multbòl aki tudjaA regi nicknevem, s mèg vmi kläntag is..
nabaz+olyan reg volt, hogy baz+marnemtudom - h kiisvagy :X
Member
Gold: 6,352.66
Sep 9 2022 11:36pm
Quote (harcosklubb @ 10 Sep 2022 02:26)
Szia.. Baz+marnemtom, naa itt az elsö jelentkezö a multbòl aki tudjaA regi nicknevem, s mèg vmi kläntag is..
nabaz+olyan reg volt, hogy baz+marnemtudom - h kiisvagy :X

ircrol tudom, hogy ilyen neven voltal :D
Member
Gold: 0.92
Sep 10 2022 12:14am
Quote (harcosklubb @ Sep 9 2022 10:32pm)

megszaladt a kábó?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1388389390391392473Next
Add Reply New Topic New Poll