[QUOTE=A122,Oct 26 2012 04:31pm][QUOTE=Vismajor,Oct 26 2012 04:27pm][QUOTE=Edem,Oct 26 2012 04:15pm][QUOTE=Vismajor,26 Oct 2012 16:09]wat,
mondjuk high-end cuccokba lehet, hogy hatékony...[/QUOTE]
Kérdés mit értesz high end alatt.az én karakterem sztem messze van attól. fl annyit critel hogy prodigyvel fosni lehet mellé a piercinges arcane orbot (emiatt már nem is használok lohot mert a 1.5% ls bőven elég magic weapontől)
[/QUOTE=Anarkin,26 Oct 2012 16:15]hát ez elég durva

balra betettem a forkedet, jobbra desintegrate chaos nexus, és még jobban halnak mint archonnal mert a nexus szanaszét autoaimozik : D
és csak ritkán kell 1-et 1-et ütni balclick-el hogy maxolja a lilát
és még a skillek is megmaradnak

tele, shell..
mondjuk jajj nekem ha a közelembe érnek, de ez mp1-en np[/QUOTE]

jaja disintegrate-el se lehet rossz sok sok explosion de sztem celestal orb a beszt,sztem azzal a 1.5% ls is elég lesz

nemtom mennyi lifeod van..50k azért nem árt..de még akkor is ott a diamond skin meg tele is...[/QUOTE]
Hát kiprobaltam, a a disintegrate közelében sincs az archon porlasztójának, ami átmegy mindenen. Hiába autoaimozik a lézerszar, ha egyszer jön felém egy nagy rakás skorpió, nem döglenek meg mire hozzámérnek(obv csak 120k dmg)
Az electrocute meg lassú mint a dög mire elcastolja, 2.5ös apsel
Pedig már azt hittem sikerült találni vmi jó xpzési módszert archonon kívül, mert azt nem lehet csapatba[/QUOTE]
1.88 iasom van és rohadt gyors a forked lightning, minél több mob van annál jobb
mellé teleport és gyorsabb mint az archon[/QUOTE]
aha
nem