Quote (jarabekg @ 10 Dec 2014 15:14)
de egy resze nem penz, es a masik fele sem feltetlen likvid, sot ami likvid sem forintban van
ha pedig azt mondom, hogy tobmillios vagyonom van, az pedig eleg evidens, hisz a lakasom is a vagyonom reszet kepezi, ami tobbmillios erteku
ezt most akarhogy nezem, megtakaritasnak hivjak, az, hogy ez nem munka utani haztartasi megtakaritast jelent, attol meg az
másodszor írod, hogy tobmilliós, tehát ez nem elírás lol.
Quote (jarabekg @ 10 Dec 2014 15:01)
tudtam hogy ez lesz belole, nem is kellett volna beirnom, na mindegy, csak annyira lekicsinyloen beszelt bug, mintha nem lenne tisztaba a helyzettel
es azt sem gondoltam volna, hogy akarki fennakad azon, hogy az el nem koltott penzt megtakaritasnak hivom, de innentol kezdve ha nem veritekes 12 oras ketkezi munka utan megkucorgatott forintokrol van szo, akkor azt ugy fogom hivni, hogy perselybebe szuszakolt gumimaci, es akkor eljo majd a boldogsag
Én úgy emlékszem, hogy te voltál senee egyik fő basztatója. Most miért zavar, hogy te vagy a másik oldalon? Azt hittem szerinted ez normális, azért csinálod másokkal.
Legközelebb mi lesz? Felháborodsz, ha kikapjuk a cigit a szádból, a földre dobjuk és kiröhögünk? Nem is értem.
Quote (Flutter @ 10 Dec 2014 15:18)
nope
velem is megesett mar
ilyen a kisfaszuak sorsa

Miért kellene ehhez kisfaszúnak lenni? ^^
This post was edited by CyberPunk666 on Dec 10 2014 07:23am