Quote (-joey- @ Sep 7 2022 10:49pm)
Ilyen ósdi szabályrendszereket nem kellene már 2022-ben erőltetni.
Suhintsa meg a kardját oszt’ splash.
òsdi vagy sem (règimòdi) attol idötallo, h amikor megirtak/kiadtak stilust/törtenelmet irt.. avagy nagyot szolt.. szerettek az emberek, megvettek dölt a lè..
vannak arcok (mint Èn..[eleg sokan ha män 5M peldany kelt el..]) akik szeretik a jòfèle(!!??) regimodi holmikat(es megveszik felujitva ujra..[pedig mar +volt 5 cdkulcsom{ami 2bann} holott +van az eredeti dìsz doboz is..])
olyan amilyen a game.. nem tökèly.. (konzolos iranyitas az elejen tenyleg balfasz[azt hittem kibaszom az ablakon a kontrollert utanna a tvt, s aztan a ps-t, S kimegyek a kertbe es szepen fölgyujtom..], de aztan szep lassan össze barätkoztunk..
Èn NAÌV (+lattam a trailert) azt hittem majd 40€ ert megveszem az (regmult homalyaba veszett emlekeket) elmenyt ps re.. majd baal runolunk psen a regi cimborakkal..[mivan? creolod a publik gamet vagy joinolsz?..]{jÒ van fiam.. àlmodj szepeket}
erre kaptam egy felkesz F***T.. dühitett faszom oda negyven€gro..
aztan jött frissites persze szepen lassan.. kicsit mintha konzolek mostoha gyerek lenne blizzèknel.. ugyhogy lassan hozza az èrzest (hosszutavu befektetes.. vard ki a sorod..)
2022 hùszhuszonkettö vagy sem nem olyan mint az uj gamek, (nem is lehet mert mar 22 eves.. nemis mertek nagyon belenyulni a gameplaybe..) nekem ezert tetszik a hibaival eggyütt, mert nem olyan mint az uj generacios konzol jatekok..
Szemelyes velemeny. Ès lehet, hogy egy cefrèvel többet ittam azert irok ennyi fassagot.
Reszegen{FÈL] ne forumozz mert nem lehet törölni es latjak a többiek.. (benne van a jsp szabalyzatban??)