Quote (josheide @ Jan 7 2013 02:45pm)
Legjobb vedekezes a tamadas mi? Nem tehetek rola, hogy amirol beszelsz az abszurd. Miert nekem kene a hulyeseged mellett ervelni?
Na de tessek akkor itt egy szofisztikalt hasonlat:
Olyan a Blizzard , mint a Fidesz. A Fidesz letolhat mindenfele szart az emberek torkan, mert ok vezetik az orszagot, de azert ha Orban Viktor radrugna az ajtot es helyben seggbebaszna,majd utana elkerne az ajanlasod a kov. valasztasra, azt nem turnek az emberek egy szo nelkul. (bar a jelen hasonlat eseteben te vagy azon kevesek egyike, aki meg meg is koszonne a nagyvezernek)
A Diabloi 3al is sokmindent megtehetnek, de azert ha "ki tud jobban botolni" jatek lenne belole, akkor az emberek lazongananak. Ertem, hogy ez atmenetileg tobb profit, de az egyik legnagyobb jatekgyarto ceg egy ilyen sok penzbe kerulo jatekkal nem teheti meg ezt. Ha neked ez kell, akkor menj Bitefightolni, vagy barmelyik copyja jo lesz, ahol elkuldod a hosodet vadaszni xx orara, aztan utana "leszureteled" .
Nem mondtam, hogy mellette érvelj, hanem hogy érvelj.
Azt mondd meg, hogy a blizzard szemszögéből miért lenne gazdaságtalan lépés egy ilyen, amit én fentebb leírtam.
Honnan veszed, hogy az emberek lázonganának? Nagyon sokan haverkodtatok d2ben is (személy szerint te adtad az első haver programot nekem), az elfogadott volt? akkor nem volt herpderp? Ott is az volt, ki tud jobban botozni pvmben, majd bizonyítani pvpben.
Azt, hogy megköszönném a blizzardnak, hogy seggbebaszott, nem tudom honnan veszed, vagy rossz a hasonlat, vagy csak én nem értem, olyan deep.
nade hagyjuk, ennek nem itt a helye
főleg amikor Syl meg Ani értelmesen beszélget egy témáról együtt