d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev1386387388389390532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
Feb 2 2018 02:36am
Quote (Smat @ 2 Feb 2018 10:35)
Hat ezt elkurtad, elso randira minek talasz ki ilyen hulyesegeket hogy asztalfoglalas, ha van egy hely amirol tudod hogy jo akkor vidd oda es ne probald magadat tobbnek mutatni mint ami vagy. Gondolom a hetkoznapi eletben nem foglalsz asztalt a mekibe..
Meg amugy ha irtad volna neki hogy meg nem dontotted el hogy hova viszed de reggelre tudni fogod akkor nem ejtett volna pofara.
Irany a kovetkezo csaj es ilyen amator hibakat ne csinalj mert a faszomon felall a szor amikor olvasgatom hogy milyen autista modon tudsz 1-1 randit vagy beszelgetest elbaszni..

mondjuk mekibe nem is kell asztalt foglalni
de 1 normalis (nem kifozde) etterem igenis tele lesz mondjuk pentek / szombat este, es ha nem foglalsz, baszhatod
Member
Gold: 1,630.69
Feb 2 2018 02:40am
Quote (Smat @ Feb 2 2018 09:35am)
Hat ezt elkurtad, elso randira minek talasz ki ilyen hulyesegeket hogy asztalfoglalas, ha van egy hely amirol tudod hogy jo akkor vidd oda es ne probald magadat tobbnek mutatni mint ami vagy. Gondolom a hetkoznapi eletben nem foglalsz asztalt a mekibe..
Meg amugy ha irtad volna neki hogy meg nem dontotted el hogy hova viszed de reggelre tudni fogod akkor nem ejtett volna pofara.
Irany a kovetkezo csaj es ilyen amator hibakat ne csinalj mert a faszomon felall a szor amikor olvasgatom hogy milyen autista modon tudsz 1-1 randit vagy beszelgetest elbaszni..

Mindig foglalok asztalt/elöre bejelentkezek mindenhova meg akkor is ha randomokkal megyek ebedelni, faszom se fog varni sehol.

Tudom en basztam el, igazabol teljesen mindegy, reszegen adtam neki a macsot es bejöttem neki, jozanon szerintem fel sem ismerne.
Member
Gold: 5,302.77
Feb 2 2018 02:40am
Quote (Smat @ Feb 2 2018 09:35am)

Én Krisztől minden olyan postot úgy olvasok, ami két mondatnál hosszabb, és úgy kezdődik, hogy "találkoztam egy csajjal", hogy egyből átugrom a szöveget, és megnézem a végén, hogy failolt-e. Ha igen, akkor nem fárasztom magam a tl;dr olvasásával.
Member
Gold: 1,593.00
Feb 2 2018 02:48am
Quote (Karan2_Returned @ 2 Feb 2018 08:40)
Mindig foglalok asztalt/elöre bejelentkezek mindenhova meg akkor is ha randomokkal megyek ebedelni, faszom se fog varni sehol.

Tudom en basztam el, igazabol teljesen mindegy, reszegen adtam neki a macsot es bejöttem neki, jozanon szerintem fel sem ismerne.

Hat dno, en pl utalok a sok plebbel vegyulni randi vagy nem, ezert altalaban olyan idore szervezem az ilyen dolgokat hogy ne legyen kurva sok ember es ne foglalassal basszak el 5 percet az eletembol..
Mondom, irany a kovetkezo, mar annyi autista dolgot megcsinaltal hogy lassan csak elfogynak a failkodasok..

Quote (-joey- @ 2 Feb 2018 08:40)
Én Krisztől minden olyan postot úgy olvasok, ami két mondatnál hosszabb, és úgy kezdődik, hogy "találkoztam egy csajjal", hogy egyből átugrom a szöveget, és megnézem a végén, hogy failolt-e. Ha igen, akkor nem fárasztom magam a tl;dr olvasásával.

De ha elolvasod a tldr reszet akkor tudod miert anyazni es faszrahuzni az anyjat mikozben vereted a dogos robit..
Member
Gold: 6,352.66
Feb 2 2018 03:22am
Quote (-joey- @ 2 Feb 2018 10:40)

a veget is atugorhatod, mert krix minden postja, ami csajrol szol, tuti fail
Member
Gold: 80.00
Feb 2 2018 03:25am
krisz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 0.00
Feb 2 2018 05:37am
Quote (-joey- @ Feb 2 2018 10:40am)

mondjuk ezzel meglepoen sok idot sporolsz magadnak xd
Member
Gold: 343.00
Feb 2 2018 06:05am
Quote (Karan2_Returned @ Feb 2 2018 06:08am)
erre valaszol hogy tul sokaig nem valaszoltam, azt hitte dodgeolok ezert szervezett mas programot

hihetetlen amugy h nem valaszolsz azonnal, 5 mp mulva mar azt se tudja ki vagy
mindig legyen kész válaszod, ötleteid mindenféle delay nélkül

ja és azok legyenek jók is, különben ha nem; akkor sincs folytatás

olyanok mint a türelmetlen noobok d2-ben akiknek azonnal kell a rush
+inkább sír a rushért 2 órán keresztül minth nekiálljon játszani

xD
Member
Gold: 80.00
Feb 2 2018 06:09am
Quote (BOSCH_CEO @ 2 Feb 2018 13:37)
mondjuk ezzel meglepoen sok idot sporolsz magadnak xd

mi rajta a meglepo?
Member
Gold: 2,650.01
Feb 2 2018 01:49pm
Quote (Karan2_Returned @ 2 Feb 2018 07:08)
talalkoztam random csajjal, beszelgettünk szep dolgokrol hogy mennyire szereti ha folytogatjak szex közben, utana le is dumaltunk egy vacsorat

egy nappal elöre rairok hogy hany oratol er ra, irta hogy szinte barmikor. mivel meg kerestem hova menjünk es nem foglaltam asztalt ezert gondoltam masnap irok neki
reggel rairok hogy okj akkor 19 orakor ott es ott tali, erre valaszol hogy tul sokaig nem valaszoltam, azt hitte dodgeolok ezert szervezett mas programot

rip in pepperoni, de legalabb nem kell youtube tutorialokat neznem hogyan kell nöket folytogatni

Olyan videókat egy másik tubeon találsz :D

Amúgy amelyik csajjal ilyenről beszélek még a tali előtt, azt eszembe nem jutna étterembe vinni. Hotelszoba, vagy fel hozzám.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1386387388389390532Next
Add Reply New Topic New Poll